Kom jij ook elke dinsdagavond sporten bij Stichting Koprol in Groesbeek?

Eind 2021 is Stichting Koprol gestart een nieuwe sportactiviteit in de gymzaal van het Montessori College Groesbeek. Door de lockdown heeft dit even stil gelegen, maar nu is er alle ruimte om weer lekker van start te gaan! Het gaat om een Sport & spel groep voor jongeren. Elke dinsdagavond is het mogelijk, voor mensen die een afstand tot regulier sport- en beweegaanbod (zowel verstandelijk, als lichamelijk) ervaren, om lekker in beweging te komen.

Iedereen die geïnteresseerd is mag meedoen, je wordt dan lid van Stichting Koprol. De eerste 3 lessen zijn gratis proeflessen.

Informatie

  • Elke dinsdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties)
  • 19:00 – 20:00 uur Sport & spel
  • Locatie: Gymzaal Montessori College Groesbeek, Spoorlaan 16, Groesbeek
  • Aanmelden: info@stichtingkoprol.nl

Platform Uniek Sporten regio Nijmegen en Sport- en beweegakkoord van de gemeente Berg en Dal

Tijdens een van de platformbijeenkomsten van Uniek Sporten regio Nijmegen eerder dit jaar heeft Pluryn de behoefte namens haar cliënten uitgesproken voor een sport- en beweegactiviteit. Stichting Koprol wierp zich direct op en samen met Uniek Sporten werd een werkgroep geformeerd. Mede door een financiële bijdrage uit het Sport- en beweegakkoord van de gemeente Berg en Dal, is het mogelijk gemaakt om te starten en uiteindelijk te groeien naar twee volwaardige wekelijkse sportactiviteiten. Sport- en beweegactiviteiten waar mensen onder professionele begeleiding met veel plezier wekelijks kunnen bewegen!

Menu