Het Berg en Dalse Sport en Beweegakkoord gaat door! Ook dit jaar is er uitvoeringsbudget beschikbaar waarmee we mooie sportinitiatieven kunnen ondersteunen.  Nieuwsgierig naar wat het akkoord precies is? Heb jij een tof idee? Of wil je partner worden? Lees dan verder!

Terug naar het begin

In 2020 hebben met vele van jullie namens lokale sport- en beweegaanbieders, onderwijs, welzijnsorganisaties, gezondheidsinstellingen, ondernemers en gemeente nagedacht en gedroomd over sport en bewegen in onze straten, buurten en dorpen. In het sport- en beweegakkoord hebben we onze gezamenlijke dromen vastgelegd en acties beschreven over hoe we samen deze dromen kunnen waarmaken.

Het Lokaal Sportakkoord

Op 9 februari 2021 is het Berg en Dalse Sportakkoord gelanceerd. Tot nu toe hebben 32 verschillende organisaties hun handtekening onder het akkoord gezet. Met het ondertekenen van het Sportakkoord geven ze aan een bijdrage te willen leveren aan de uitvoering en realisatie van de ambities die in het akkoord zijn benoemd.

Zoveel mogelijk mensen in de gemeente Berg en Dal met plezier laten sporten en bewegen; dat is onze gezamenlijke uitdaging. Omdat we geloven dat sport en bewegen kan bijdragen aan een fit, gezond en gelukkig leven. En dat iedereen moet kunnen sporten, nu en in de toekomst, jong en oud, met en zonder beperking.

Wil jij bijdragen aan deze gezamenlijke uitdaging en partner worden van het akkoord? Dat kan! Het akkoord is een levendig document. Klik op deze link en onderteken het formulier met jouw naam en handtekening. Maak vervolgens een selfie met het formulier. De selfie kun je mailen naar info@sportstimuleringbergendal.nl zodat wij ook jouw selfie toe kunnen voegen aan het overzicht van partners in het Lokaal Sportakkoord.

Meer weten over het akkoord zelf? Bekijk dan hier het Sport- en Beweegakkoord.

Menu