Sjors Sportief & Creatief

OVER SJORS SPORTIEF & SJORS CREATIEF

Al in ruim 100 gemeenten zorgen Sjors Sportief & Sjors Creatief er elk jaar voor dat basisschoolleerlingen kennismaken met een zo breed mogelijk sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Dit is belangrijk, want zo worden ze gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Voor alle sport- en cultuuraanbieders is dit een mooie kans. De ervaring leert namelijk dat 15% van de kinderen na de kennismaking lid wordt.

Het enige wat de aanbieder hoeft te doen is het volgende: activiteiten gratis aanmelden via www.sjorssportief.nl. Voeg eenvoudig de activiteit toe onder het juiste project en de kinderen kunnen zich na de KICK OFF het gehele schooljaar (blijven) inschrijven voor de vele activiteiten.

HET PROGRAMMA IN BERG EN DAL

Ieder schooljaar worden de nieuwe Sjors boekjes tijdens de KICK OFF in de Nationale Sportweek uitgedeeld aan alle gezinnen in de gemeente Berg en Dal. Dit boekje staat boordevol laagdrempelige sport- en cultuuractiviteiten.

Kijk op de website voor de vele activiteiten die er in de gemeente Berg en Dal aangeboden worden.

Heeft u vragen over Sjors Sportief, neem dan contact op met Loesan van Teeffelen-Bottema via: loesan.bottema@fortewelzijn.nl

 

Menu