Alle 57
Alle57
Aquasporten4
Badminton2
Basketbal1
Beachvolleybal1
Bewegen op muziek1
Biljarten1
Boksen1
Bootcamp2
Bridge3
Dansen0
Darts1
Fietsacrobatiek1
Fitness4
Golf1
Gymnastiek2
Handbal1
Hardlopen3
Hengelsport1
Jeu de boules1
Judo2
Korfbal4
Motorcross1
Nordic Walking2
Ontspannen Bewegen1
Paardensport2
Running1
Schaatsen1
Schaken1
Snorkelen1
Sport en Spel3
Sportief Wandelen1
Tafeltennis1
Tennis6
Turnen1
Valpreventie1
Voetbal9
Volleybal2
Walking Voetbal1
Wandelen2
Zwemmen3
Sport club categoryReset

Anytime Fitness

Anytime Fitness Groesbeek staat klaar met hun vakbekwame coaches, vanaf je eerste bezoek aan de club! Ze vinden sporten op maat met persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk.

Hoflaan 3
6561 AV Groesbeek

Aqua-Novio ’94

Aqua-Novio’94 is de grootste zwemvereniging van de regio met diverse disciplines voor elke zwemfanaat. Kijk voor meer informatie en zwemlocaties op de website.

Planetenstraat 65
6543 VW Nijmegen

B.C. de Groebelton

De bridgeclub speelt op donderdagavond in de Slenk.

Reestraat 2
6562 LK Groesbeek

B.C. Hoog Laag

De vereniging speel op maandagmiddag en donderdagavond in Dorpshuis de Sprong.

Prins Bernhardstraat 3
6576 BB Ooij

Badmintonclub Groesbeek

Wil je puur recreatief gezellig en sportief bezig zijn of wil je actief competitie spelen, alles kan!
Of je nu een beginnende speler bent, ervaren, jong of oud, bij BC Groesbeek krijg je altijd begeleiding op je eigen niveau!

Lindenlaan 8
6561 CG Groesbeek

Beweegtuin Millingen

De Beweegtuin in Millingen, bewegen in de buitenlucht op Sportpark De Hove,

Hoefseweg 21
6566 WP Millingen aan de Rijn

BVC’12

Voetbalvereniging BVC’12 traint en speelt zijn thuiswedstrijden op het sportcomplex ’t Groothuis in Beek.

Alde Wetering 1
6573 AZ Beek

DCM’99

DCM’99 dart ruim 20 jaar bij biljart en dartcafé Janssen & Janssen. Dit is hun thuishonk waar ze  naast hun thuiswedstrijden ook andere activiteiten zoals onderlinge competities, beker wedstrijden, supercup en toernooien spelen.

Heerbaan 55
6566 ED Millingen aan de Rijn

De Hazenkamp Gymsports

De Hazenkamp biedt op verschillende locatie in de gemeente Berg en Dal hun lessen aan. Zie de locaties op hun website. De hoofdaccommodatie is gevestigd op,

Rosa de Limastraat 23
6553 JG Nijmegen

De Treffers

De Treffers traint en speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark Zuid.

Nijerf 1
6562 KW Groesbeek

De Veldruiters

Ponyclub De Veldruiters is een gezellige en kleine club met dorpse sfeer. Naast dat onze leden veelal zelf een paard of pony hebben, heeft onze club drie clubpony’s. We zijn géén manege!

Molenveld 20a
6566 CK Millingen aan de Rijn

De Vrije Lopers

Train je voor een wereldrecord? Dan moet je niet bij ons zijn.

Bij de Vrije Lopers train je in een ontspannen sfeer, op jouw eigen niveau. De nadruk ligt op een juiste, gezonde looptechniek. Daar begeleiden onze ervaren en gediplomeerde trainers je ook in.  Je krijgt de looptechniek goed onder de knie en je bouwt conditie op een verantwoorde manier op. Je traint in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je combineert hardlopen met de gezelligheid van een kleine club.  Trainingen worden gegeven op dinsdagavond om 19.30 uur en op zaterdagmorgen om 9.30 uur. Na afloop wordt er altijd gezamenlijk koffie of thee gedronken.

Op zaterdagmorgen is er ook een wandelgroep, die in onderling overleg een mooie route wandelt in een stevig tempo, maar altijd aangepast aan de aanwezigen. Na afloop schuif je aan bij de hardlopers voor de koffie/thee.

Molenbosweg 10
6571 BA Berg en Dal

Embecé ’94

De bridgeclub speelt op maandagavond in hotel Millings Centrum.

Heerbaan 186
6566 EW Millingen Aan De Rijn

Golfclub Rijk van Nijmegen

De baan telt 45 holes die liggen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek met prachtige vergezichten. Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven.

Postweg 17
6561 KJ Groesbeek

Groesbeekse Tafeltennis Club GTTC

GTTC heeft de beschikking over een eigen accommodatie, waar door jeugd en senioren in competitieverband, maar ook op recreatief gebied tafeltennis gespeeld wordt.

Atelierweg 1
6562 AS Groesbeek

Handbalvereniging Groesbeeks Glorie

Groesbeeks Glorie Is een gezellige en sportieve handbalvereniging! Sporthal Heuvelland is de thuisbasis waar elke week verschillende jeugd- en seniorenteams handballen.

Ambachtsweg 8a
6562 AV Groesbeek

Hippisch Centrum Groesbeek

Of je nu manegelessen (voor zowel kinderen als volwassenen) of een ruiteropleiding wilt volgen, heerlijk wilt buiten rijden, je paard bij ons in pension of opfok wilt zetten of heerlijk wilt ontstressen, voor dit en meer bent je van harte welkom op de manege!

Cranenburgsestraat 67
6562 LS Groesbeek

HSV de Zeelt

De vereniging is een actieve vereniging. Ze organiseren o.a. jeugdactiviteiten, wedstrijden, vislessen en visuitjes voor verzorgingstehuizen. Kijk voor meer informatie op de website.

Eisenhowerstraat 16
6566 CR Millingen aan de Rijn

Joy-M Basketbalvereniging

Lijkt basketbal je een leuke sport? Heb je zin om iedere week met een team samen te trainen en wedstrijden te spelen? Meld je dan aan als lid van Joy-M! De gezelligste basketbalclub in Malden.

Veldsingel 29
6581 TC Malden

Judoschool Theunissen

Bij Judoschool Theunissen kan iedereen terecht die het leuk vindt de judosport te beoefenen. Kinderen vanaf 4 jaar, ‘special kids’, tieners, wedstrijdjudoka’s en veteranen.

In Beek vinden de lessen plaats in het Kulturhus.

Roerdompstraat 6
6573 BH Beek-Ubbergen

Judovereniging Groesbeek

De lessen voor de jeugd (vanaf 4 jaar) vinden plaats in de sportzaal (van de Treffers) op sportpark Zuid.

Nijerf 3
6562 KW Groesbeek

Juliana Bicycle Team

Juliana Bicycle is een kunstrijwielvereniging uit Millingen aan de Rijn. De vereniging is bekend in binnen- en buitenland en uniek op het gebied van fietsacrobatiek. Ze geven verschillen kunstfietsshows op verschillende soorten fietsen.

Heerbaan 93
6566 EE Millingen aan de Rijn

Korfbalvereniging de Horst

De vereniging  traint en speel de wedstrijden op Sportpark de Horst en in sporthal Heuvelland.

Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek

Korfbalvereniging ODIO

ODIO is een dynamische vereniging met verschillende jeugd- en seniorenteams. De trainingen vinden plaats in sporthal De Duffelt en in het sportcomplex De Hove.

Heerbaan 67
6566 ED Millingen aan de Rijn

Kwiek Actieve Leefstijl

Lekker sporten en bewegen, steeds meer mannen en vrouwen tot op hoge leeftijd gaan dat doen. Regelmatig en intensief bewegen is heel belangrijk, en vooral samen! Dat verhoogt de lol van bewegen en sporten! Kwiek Actieve Leefstijl biedt beweging op maat onder deskundige begeleiding.

Okapistraat 85
6531 RK Nijmegen

Loopbegeleiding Let’s Go

Loopbegeleiding Let’s Go is ontstaan uit een passie voor lopen. De bossen in tijdens een vrij uurtje en je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van de omgeving en luisterend naar de geluiden van de natuur. Ondertussen verbeter je je conditie en verhoog je je weerstand.

Voor meer informatie zie hun website!


Loopgroep Ooijpolder

Doel van Loopgroep Ooijpolder: hardlopen met plezier. Er zijn verschillende loopgroepen van beginners tot gevorderden.

Meester Pontenstraat 33
6578 AE Leuth

MBC De Zeven Heuvelen

Iedereen kan deelnemen aan de clubcrossen van de MBC-de Zeven Heuvelen. Alle solorijders kunnen van start, er zijn diverse klassen waaronder brommers, jeugd, liefhebbers en startbewijshouders.

Nijmeegsebaan 1
6561 KE Groesbeek

Nijmeegse Schaatsvereniging

Bij de NSV kan iedereen van jong tot oud schaatsen op zijn eigen manier. Of je nu figuren en sprongen wilt leren bij Kunstrijden, zo snel mogelijk over het ijs wilt vliegen bij Langebaan, je tegenstanders te slim af wilt zijn in een Marathon of liever heel hard door de bocht gaat bij Shorttrack. Bij NSV bent je aan het juiste adres!

Van Rosenburgweg 2
6537 TM Nijmegen

Nordic Walking Groesbeek

Nordic Walking Vereniging heeft verschillende wandelgroepen en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Onder begeleiding van ervaren wandelbegeleiders wordt er op verschillende niveaus gelopen. Op de website vind je een overzicht van de wandeltijden en het bijbehorende wandelniveau. Ze starten, tenzij anders aangegeven, vanaf het parkeerterrein bij de Wolfsberg.

Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek

Petanque Vereniging Beek

Heb je belangstelling voor het beoefenen van de petanque-sport bij de Petanque Vereniging Beek? Kom dan langs om kennis te maken met het spel (de sport!) en met ons. Wij beschikken over een binnen- en buitenaccommodatie, zodat wij in de zomer en in de winter kunnen spelen.

Alde Weteringweg 3
6573 AZ Beek

Radical Sports

Bij sportschool Radical Sports kun je meedoen aan verschillende groepslessen en het beoefenen van vechtsport en fitness.

De Bouwkamp 13 D
6576 JX Ooij

Schaakvereniging P.I.O.N

P.I.O.N. is een levendige vereniging waarin zowel strijdlust als gezelligheid centraal staan. De thuisbasis is de Mallemolen.

Kloosterstraat 11
6562 AT Groesbeek

Sportcentrum TotalVit

TotalVit is een sport- en ontspanningscentrum in Groesbeek. Hier kunt u samen met onze trainers werken aan uw gezondheid op uw eigen manier. Met een gevarieerd aanbod aan sport gecombineerd met een heerlijk stukje ontspanning.

Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek

Stichting Koprol

Koprol organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking. Het gaat hier om mensen die graag willen sporten en niet (meer) kunnen deelnemen aan het reguliere sportcircuit.

Elke dinsdagavond van 19:00 – 20:00 uur Sport & spel voor jongeren (met uitzondering van de schoolvakanties) in de gymzaal Montessori College

Spoorlaan 16
6562 AM Groesbeek

SVO Korfbal

SVO korfbal heeft verschillende senioren- en jeugdteams. De vereniging is een van de grootste in de regio. Plezier in korfbal staat hoog in het vaandel en de vereniging gaat we voor mooie, sportieve prestaties.

Rietlanden 3
6576 EA Ooij

SVO Tennis

S.V.O.-Tennis beschikt over een prachtig in het groen gehuld tenniscomplex uitgerust met 4 gravelbanen die allen voorzien zijn van kunstlicht. De vereniging heeft een gezellige clubhuis dat iedere maandag t/m vrijdag van 20:00u tot 23:00u geopend is.

Rietlanden 1
6576 EA Ooij

Tennisvereniging Berg en Dal

Bij Tennisvereniging kun je het heel jaar door spelen doordat er graveltennisbanen en all weather smashcourtbanen liggen.

Molenbosweg 10
6571 BA Berg en Dal

Tennisvereniging De Oorsprong

TV de Oorsprong is een hele gezellige club. Er zijn 6 smashcourtbanen gelegen in een prachtig park bij de sportvelden van BVC en vlak bij het Wylerbergmeer. Ook  is er een oefenmuur, een minibaantje en een beweegtuin met 5 trimtoestellen.

Alde Wetering 6
6573 AZ Berg en Dal

Tennisvereniging Groesbeek

Tennisvereniging Groesbeek ligt in het Groesbeekse heuvellandschap. Het park heeft 7 kunstgras banen, een oefenmuur/minibaan en beschikt ook over een mooi aangelegde midgetgolfbaan.

Cranenburgsestraat 23a
6561 AM Groesbeek

TV Leuth

De vereniging bezit 3 goed onderhouden gravelbanen (met LED-verlichting), een tennismuur en een kantine (met 2 kleedruimten). TV Leuth is een open, persoonlijke en warme tennisvereniging met een ledenbestand dat varieert in leeftijd, geslacht, niveau en tijdsbesteding.

Morgenstraat 5
6578 JC Leuth

TV PIT

Tennisvereniging PIT staat voor Plezier In Tennis. De vereniging beschikt over 4 kunstgrasbanen met verlichting, een oefenmuur en een gezellige kantine. De tennisvereniging is aangesloten bij de KNLTB.

Hoefseweg 27
6566 WP Millingen aan de Rijn

v.v. DVSG Groesbeek

De voetbalvereniging speelt en traint op Sportpark de Horst.

Hoge Horst 54
6562 LE Groesbeek

Van Deelen Sports

Van Deelen Sports beidt verschillende sport en spelactiviteiten voor jong en oud.

Hoefseweg 21
6566 WP Millingen aan de Rijn

Volleybalvereniging Ikaros

Het doel van de vereniging is het nastreven en het beoefenen van de volleybalsport te bevorderen. Er wordt getraind op verschillende locaties in de gemeente Berg en Dal. Zie hiervoor de website.

Cranenburgsestraat 12
6561 AR Groesbeek

Volleybalvereniging Switch’87

Switch ’87 heeft haar wortels in Leuth en Millingen. Met zo’n 230 leden in de leeftijd van 4 t/m 88 jaar vormen zij een van de grotere sportverenigingen in de Gemeente Berg en Dal. De trainingen en wedstrijden vinden plaats op verschillende locaties. Zie hiervoor de website.

Gengske 10
6566 WB Millingen aan de Rijn

Wandelvereniging Magnus

Houd jij van wandelen in de bossen en in de natuur, wandelvereniging Magnus organiseert elk jaar de Noviomagumtocht. Een leuke manier om kennis te maken met de wandelsport.

Stationsweg 9
6561 BZ Groesbeek

Zwembad de Lubert

Bij Zwembad de Lubert kun je terecht voor zwemlessen en aquasporten.

Cranenburgsestraat 23d
6561 AM Groesbeek

Zwemvereniging Groesbeek

Bij Zwemvereniging Groesbeek kun je terecht voor meer dan alleen baantjes zwemmen.
Je kunt op verschillende manieren aan zwemsport doen, gegeven door gediplomeerde trainers.

Cranenburgsestraat 23d
6561 AM Groesbeek
Menu