Seniorensport

Kwiek actieve leefstijl

Regelmatig en intensief bewegen is heel belangrijk. En vooral samen!

Kwiek is een vereniging voor alle senioren in de gemeente Berg en Dal. De vereniging organiseert diverse activiteiten in verschillende dorpskernen binnen de gemeente. Gezondheid en ontmoeting staan centraal binnen alle activiteiten. Daarnaast bied Kwiek de activiteiten op 3 verschillende niveaus aan, waardoor het voor iedere senior mogelijk is om deel te nemen op zijn of haar niveau. De hoofdactiviteiten die de vereniging aanbiedt zijn sport en spel, sportief wandelen en nordic walking. Alle activiteiten worden begeleid door deskundige docenten die een passie hebben voor de senior!

De voordelen van Kwiek graag zelfs een ervaren?

Het is voor iedereen mogelijk deel te nemen aan de lessen. Hiervoor kunt u ook eerst een proefles volgen. Mocht u vragen hebben over de niveaus, welke activiteit het best passend is en/of heeft u andere vragen? Dan kunt u een mail sturen naar: kwiekal@kpnmail.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Kwiek.

Naast het aanbod van Kwiek zijn meerdere sport- en beweegaanbieders met aanbod voor senioren. Momenteel wordt dit geïnventariseerd en wordt dit zo spoedig mogelijk op de website geplaatst. Voor nu kunt u contact opnemen met Loesan van Teeffelen-Bottema door een mail te sturen naar: Loesan.Bottema@fortewelzijn.nl

Menu