Verenigingsondersteuning

De gemeente Berg en Dal telt circa 80 sport- en beweegaanbieders die vele verschillende takken van sport aanbieden voor kinderen, jongeren, senioren en mensen met een beperking. Veel vrijwilligers en professionals zetten zich hier dagelijks voor in! Iets om trots op te zijn en te blijven.

Als sport- en beweegaanbieder kunt u terecht bij het Sportteam. Wij ondersteunen u op verschillende gebieden. Onze aanspreekpunt en contactpersoon voor alle sport- en beweegaanbieders uit de gemeente Berg en Dal is Loesan van Teeffelen-Bottema. Zij komt en blijft graag met u en uw sportvereniging in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Om  het maximale uit uw vereniging te halen, is vraaggericht werken ons speerpunt.

Wat kan de verenigingsondersteuner voor u betekenen?

Loesan gaat graag met de sport- en beweegaanbieders in gesprek over de ondersteuningsmogelijkheden en op welke wijze de vereniging een positieve bijdrage kan leveren m.b.t. Sportstimulering in de gemeente Berg en Dal.

Zij kan bijvoorbeeld:

  • uitleg geven over de kansen en mogelijkheden van het Lokaal Sport- en Beweegakkoord Berg en Dal voor u als vereniging/organisatie.
  • uw vereniging/organisatie helpen bij het opzetten van een activiteit en of evenement.
  • uw vereniging in contact brengen met andere verenigingen en/of organisaties uit het netwerk van Sportstimulering Berg en Dal

Mocht zij de ondersteuning niet kunnen bieden, dan zoekt zij voor u uit welke organisatie deze expertise in huis heeft en brengt uw organisatie daarmee in contact.

Heeft u vragen of heeft u bepaalde ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Loesan door een mail te sturen naar loesan.bottema@fortewelzijn.nl of bel naar: 06-57195618.

De verenigingsondersteuner heeft geen uitvoerende rol en verzorgt daarom ook geen clinics of sportlessen bij uw vereniging/organisatie.

Menu