Samen spelen en bewegen

Voor kinderen tot 4 jaar zijn er leuke beweeg- en speelactiviteiten in de gemeente Berg en Dal. Kijk eens naar de volgende sport- en beweegaanbieders:

  • Heppiejoy –  Ouder-peutergym van 1,5 tot 4 jaar, woe.9.30 – 10.30 uur, Sporthal Heuvelland
  • Lubbie’s Spetterclub – zwemmen voor ouders en kinderen tot 4 jaar,  Cranenburgsestraat 23-d, 6561 AM Groesbeek
  • De Hazenkamp – Ouder – peutergym van 2 tot 4 jaar, woe. vanaf 9.00 uur in Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6, 6573 BH Beek-Ubbergen
  • SVO Korfbal OoijKangoeroe Klup – bewegen met een knipoog naar het korfbal voor kinderen van 3-6 jaar, Rietlanden 3, 6576 EA Ooij

Ook zijn er veel leuke openbare speelplekken in de gemeente Berg en Dal.

Sporten met minder inkomen

Is het vanwege je financiële situatie lastig om te kunnen sporten? Met de Doe Mee! Regeling is er misschien toch wat mogelijk.

Peutercafés

Voor de meeste ouders is de peuterleeftijd een intensieve fase waarin u enorm kunt genieten van al die grappige en aandoenlijke momenten van je kind. Hij of zij leert praten, verlegt grenzen en gaat op ontdekkingstocht uit. Maar als ouder kunt u in deze periode soms best wat tips, adviezen en ondersteuning gebruiken.

Kom dan naar het peutercafé! Hier wisselt u ervaringen en tips uit met andere ouders over wat u meemaakt met uw peuter. Natuurlijk is uw peuter ook welkom. Vaak is er een thema verbonden aan de bijeenkomst. De toegang is gratis.

Peutercafé in De Horst
Om het informele contact te stimuleren tussen ouders op De Horst van kinderen in de peuterleeftijd en jonger organiseert de Wijkraad in samenwerking met Kindcentrum Op De Horst, een peutercafé. Eenmaal per maand op vrijdagochtend van 9.30 uur in De Slenk.

Peutercafé Groesbeek locatie Voorzieningenhart Op de Heuvel, op 5 april en 7 juni ’24 van 10.00 – 11.30 uur. Bij vragen kunt u contact opnemen met het consultatiebureau of kindercentrum domino.

Kids en Koffie in het Kulturhus in Beek iedere woensdag van 08:30 – 10:30 uur. Voor meer informatie neem contact op met Petra Kregting  van Forte Welzijn, via petra.kregting@fortewelzijn.nl of via 06 – 53 76 48 09.

Menu