UITNODIGING webinar op het gebied van milieuvriendelijk beheer van natuurgras sportvelden: hoe gaan we hiermee om?

webinar

Het onderhoud van de natuurgras sportvelden wordt steeds vaker een taak van de sportvereniging. Doe je dit als vereniging samen met andere partijen zoals de gemeente, de lokale groenaannemer, of sta je er alleen voor? En hoe organiseer je het onderhoud en beheer zo efficiënt, effectief én milieuvriendelijk mogelijk?

We krijgen steeds meer te maken met wet- en regelgeving rondom milieuvriendelijk veldbeheer, denk aan het verbod op gewasbeschermingsmiddelen, en met veranderende klimatologische omstandigheden. Ook dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Daarom organiseren NOC*NSF en de bonden een live webinar waarin diverse panelleden met elkaar in gesprek gaan over het nut en de noodzaak van samenwerking bij milieuvriendelijk onderhoud en het beheer van natuurgras sportvelden.

Datum:
Maandag 17 mei van 19.30 tot 20.45 uur

Doelgroep:
De webinar is voor de bestuurders en de ‘aanvoerders van vrijwilligers op het gebied van accommodatiezaken’ van sportverenigingen met natuurgras sportvelden. Het is ook interessant voor andere betrokkenen bij het onderhoud en beheer van natuurgras sportvelden, zoals beleidsadviseurs en toezichthouders/coördinatoren van gemeenten, en voor groenaannemers.

Sprekers:
Tijdens het rondetafelgesprek schuiven bestuurders van verenigingen, een gemeente, een onafhankelijk adviseur en een wet- en regelgeving specialist aan.

Georganiseerd door:
Het webinar wordt georganiseerd door NOC*NSF in samenwerking met de sportbonden.

Schrijf je nu in!
Meld je hier aan

 

Menu