Beweeg mee met stichting Koprol of Nijmegen in Beweging

Uniek Sporten

Beweeg mee met Stichting Koprol of Nijmegen in Beweging

05 maart 2021

Ondanks de recente versoepelingen van 3 maart, is het voor velen nog steeds lastig om te sporten en bewegen. Gelukkig zijn er wel steeds meer digitale initiatieven. Zo organiseert Stichting Koprol elke maandagavond de beweegactiviteit HomeFit. En vanaf 9 maart start Nijmegen in Beweging, een tweewekelijkse beweegactiviteit op RN7.

Nijmegen in Beweging op RN7

Vanaf 9 maart is iedere dinsdag en donderdag om 11:00 uur een beweegles van vijftien minuten te zien op RN7. De lessen zijn speciaal voor mensen op leeftijd binnen regio Nijmegen en de oefeningen worden op drie verschillende niveaus aangeboden. Dit maakt het programma voor iedereen geschikt.  

Het initiatief van Nijmegen in Beweging is ontstaan vanuit een samenwerking tussen N.E.C. Maatschappelijk, HAN Sport en Bewegen, Healthy Ageing en Gemeente Nijmegen om Nijmegenaren in beweging te krijgen.

Judie van Schaijk (Buurtsportcoach gemeente Nijmegen): “Juist in deze tijd is beweging voor iedereen belangrijk, middels deze samenwerking maken we bewegen leuk vanuit de woonkamers in Nijmegen!”

Trapt u 9 maart samen met ons af?

Kunt u RN7 niet ontvangen? Dan zijn de afleveringen ook (live) te bekijken op www.rn7.nl/tv

HomeFit van Stichting Koprol

Elke maandagavond om 19:00 uur organiseert Stichting Koprol een leuke beweegactiviteit. Koprol HomeFit is live te bekijken via Facebook, daarnaast kan ook live meegedaan worden via Zoom. Iedereen mag meedoen, dit kan zowel zittend als staand. Kijk voor meer informatie op website van Stichting Koprol.

Menu