Switch ’87 is gestart met SmashBall

Sport

SmashBall is stoer, gaaf en te gek! Kan jij hard tegen een bal slaan en scoren? De nieuwe sport voor echte jongens, maar ook stoere meiden mogen meedoen.

Op 11 maart 2016 is Volleybalvereniging Switch ’87 gestart met SmashBall in De Duffelt. De eerste twee middagen komt SmashBall-goeroe Peter van der Ven naar Millingen om precies aan te geven hoe je SmashBall moet spelen. Daarna nemen de trainers van Switch ’87 het stokje over.

Ben je tussen de 8 en 13 jaar, kom dan op vrijdagmiddag (15.30 – 17.00 uur) naar de sporthal in Millingen a/d Rijn. Tot eind april is deelname gratis, daarna kun je lid worden van Switch ’87 en gaan we ook naar echte toernooitjes toe.

SmashBall is een volleybalspel waarbij je kunt scoren door de bal hard op de grond te slaan. De bedoeling is om zo hard te slaan dat het andere team de bal niet meer kan vangen. Maar let op: De bal mag een keer op de grond stuiteren, voordat die gevangen wordt!

Bij SmashBall mag je smashen, bovenhands serveren, duiken, rollen en nog veel meer. Welk team kan het best smashen en wint de wedstrijd? Meer weten over SmashBall: kijk op www.volleybal.nl/jeugd, www.smashbal.nl of naar het filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=a9e4DbeZ4Xghttps://www.youtube.com/watch?v=a9e4DbeZ4Xg

Op vrijdagmiddag is er ook turnen en free-running in de sporthal dat gegeven wordt door turnvereniging De Hazenkamp. Switch ’87 werkt samen met De Hazenkamp en er zijn mogelijkheden om gecombineerd deel te nemen aan de activiteiten van De Hazenkamp en Switch ’87, bijvoorbeeld eerst SmashBall en daarna freerunning of eerst turnen en daarna SmashBall.

Deze activiteit is onderdeel van het Programma Sportstimulering dat namens de Gemeente Berg en Dal wordt uitgevoerd door Volleybalvereniging Switch ’87: www.switch87.nl.

Menu