Goede Doelen Actie Millingen

Sport

Op maandag 28 december 2015 hebben jongeren uit Millingen aan de Rijn geld ingezameld voor het Ziekencomité. Dit evenement is mogelijk gemaakt door de jongerenvrijwilligersgroep van jongerencentrum de Tof. Het was een super leuke dag waarin veel jongeren zich hebben ingezet om geld in te zamelen.

Bij het zaalvoetbaltoernooi waren 34 deelnemers en bij Tof junior waren 24 kinderen om leuke activiteiten te doen zoals, FIFA op de PlayStation, Just dance op de Wii, verven, darten en nog veel meer. Ook was er nog een kantinetje waar eten en drinken verkocht werd, hierbij hebben wij sponsering gekregen van Albert Heijn van den Hatert. Bij het zaalvoetbaltoernooi moest er natuurlijk ook een winnaar uit komen. De winnaar van het toernooi was Arsenal, zij hebben allemaal een mooie medaille gekregen die waren gesponsord door Wieland sportprijzen. Ook zijn wij gematst door de beheerder van de sporthal, hij vond het een super goede actie en heeft ons dus ook gematst in de huur van de zaal. Wij willen deze sponsoren hartelijk bedanken!

Natuurlijk mogen wij niet alle vrijwilligers vergeten waardoor deze dag tot een groot succes is geworden, ook een grote dank voor jullie inzet! Ten slotte was de goede doelen actie nooit geslaagd zonder deelnemers, ook hen willen wij bedanken!

Met grote trots willen wij dan ook bekend maken dat wij maar liefst €250,- hebben opgehaald voor het Ziekencomité.

Namens,

Iedereen van de organisatie, Jesse van Deelen

Menu