Nieuwe seniorenbeweegcoach Jakko Piepenbrock stelt zich voor

Ouderen
 

Ik ben Jakko Piepenbrock, geboren, getogen en woonachtig in Groesbeek. 

Sport en beweging werd bij mij al met de paplepel ingegoten. Evenals het ondernemen.

Ik ben na mijn middelbare schooltijd Sportkunde gaan studeren op de HAN in Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik onder andere stage gelopen bij Marian Schijf voor Kwiek. Hier heb ik (deels) bewegingslessen gegeven en was ik betrokken bij de flashmob op het gemeente plein in Groesbeek. Wie was daar toen ook bij?!

Enkele jaren later na het voltooien van mijn studie ben ik terug gekeerd als docent seniorensport bij GennepVitaal, Kwiek en Beweegcollectief Mook Middelaar. In deze periode heb ik naast de sport en spellessen ook sportief wandelen gegeven en ben ik bij kleinere projecten betrokken geweest. Ook heb ik mijn Meer Bewegen Voor Ouderen opleiding in die periode behaald. Na een kleine uitstap bij een sport en gezondheidscentrum ben ik nu weer terug bij de seniorensport. Ik heb de prachtige taak om mij sterk te maken voor de seniorensport in de Gemeente Berg en Dal en voor Kwiek Actieve Leefstijl. In het bijzonder het overnemen van de werkzaamheden van Marian Schijf. 

Naast de werkzaamheden als beweegcoach ben ik actief in de wereld van de mentale weerbaarheid, coaching en leefstijl.  Zelf doe ik graag aan fitness en ben ik op de mountainbike of met wandelschoenen aan te vinden in het prachtige bos. Daarnaast heb ik veel interesse in culturen en het maken van verre reizen.

Na alle corona perikelen hoop ik jullie snel te zien bij een van de vele sportieve activiteiten van Kwiek. Juist het aankomende seizoen zal in het teken staan van gezondheid, samenzijn, bewegen en ontmoeten. Hier hebben we elkaar bij nodig. Tot snel!

 

Menu