Geslaagde fittest jonge senioren

fittesten, Ouderen

Geslaagde fittest jonge senioren

Samen met studenten van de HAN, vrijwilligers van diverse verenigingen en Sportstimulering Berg en Dal is op zaterdag 3 oktober, in sporthal heuvelland een ‘corona-proof fitmeting’ gedaan voor 70 jonge senioren. Op 11 punten is er getest, van bloeddruk tot conditie, waarna de deelnemer met de testuitslagen bij de adviseur een persoonlijk advies kon ontvangen. Tijdens dit advies is er bekeken welk sportaanbod het beste aansluit bij deze persoon. Een sportadvies binnen de gemeente Berg en Dal. Genoeg keuzes in onze sportieve gemeente: van zwemmen, fitness tot aan bootcamp.

Verder is er tijdens deze dag, na de fittest, een korte evaluatie afgenomen waaruit een persoonlijke quote is ontstaan. Hierin is ook nadrukkelijk gevraagd ook tips te geven aan de organisatie, echter waren deze er niet. De deelnemers zijn positief gestemd over de fittest. Hieronder vermelden wij graag enkele quotes van de deelnemers:

“De fittest was voor mij een fijne ervaring. De looproute heb ik langer volgehouden dan mijn man. Dat verbaasde mij, omdat wij beiden fanatieke lopers zijn.”

“Fijne organisatie met de juiste begeleiding en uitleg. De meeste scores waren zoals ik had verwacht en heb daar ook de passende adviezen voor ontvangen.”

“Goed georganiseerd met een fijne begeleiding. Ik kan ook niets negatiefs bedenken, ik zou graag vaker zo’n test willen ondergaan voor het meetmoment.”

Heeft u niet mee kunnen doen met deze fittest, maar wil u wel een persoonlijk beweegadvies? Dan kunt u altijd contact opnemen met Senioren Beweegcoach van Sportstimulering Berg en Dal. Telefoonnummer: 06-13260571.

Menu