Demonstratie synchroonzwemgroep

Ouderen, Sport

Schitterend spektakel van (inter)nationaal synchroonzwemgroep Aqua Novio “94 in de Lubert tijdens het jubileumfestival 3 april

Zondag 3 april tijdens het jubileumfestival van het recreatiecentrum “de Lubert” zal de afdeling synchroonzwemmen van Aqua-Novio ’94 van 12.00 tot 12.30 uur een aantal van hun uitvoeringen demonstreren die ze in de komende maanden op regionale, landelijke en internationale wedstrijden zwemmen. De synchroonzwemsters zullen een spetterend waterballet laten zien op muziek in mooie glitterbadpakken, met make-up op en een kroontje in het haar. Er zullen solisten in het water spetteren, maar ook duetten en ploegen van allerlei leeftijden, die de bewegingen met hun handen, armen en benen synchroniseren.

De afdeling synchroonzwemmen is een hecht, gezellig team, waarin één zwemmer, zwemsters, train(st)ers, bestuurders en ouders zich allen inzetten om met plezier de top te bereiken. Kinderen die het leuk vinden om, af en toe prachtig geschminkt, in het water te dansen, zijn altijd welkom om drie keer een proefles mee te zwemmen.

Zondag 3 april 12.00 – 12.30 uur.

Cranenburgsestraat 23d

6561AM Groesbeek

Telnr. 024 3971448

De entree deze gehele dag GRATIS

Kijk voor meer informatie ook op onze website www.zwembadgroesbeek.nl

Menu