Bewegen voor senioren in coronatijd

Ouderen
[column width=”1/1″ last=”true” title=”Bewegen voor senioren in coronatijd” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Bewegen voor senioren in coronatijd

 Met de vier seniorenorganisaties worden dagelijks door de lokale omroepen om 11.00 uur beweegmomenten uitgezonden voor kwetsbare senioren die veel thuis moeten blijven.

Een gevarieerde les met de docenten vanuit het werkveld, een soort Nederland in Beweging maar dan door eigen docenten en niet te moeilijk vaak vanuit en achter de stoel.

Bewegen in deze tijd is erg belangrijk om de conditie en spierkracht op peil te houden zodat als we straks er weer op uit mogen hier ook toe in staat zijn.

Maar ……… óók voor de actieve senior is er veel lesmateriaal ontwikkeld, binnen lessen: zoals bewegen op muziek en pilates, maar ook buiten lessen die u in de tuin kunt uitvoeren. Deze filmpjes kunt u vinden op https://www.kwiekgroesbeek.nl/nieuwsberichten Doe mee en zorg dat uw conditie en kracht op peil blijft.

En ……..er is een beweegroute in het bos uitgezet die start vanaf Herberg het Zwaantje maar die ook vanuit het Koepeltje richting Breedeweg op te pakken is.

Heeft u vragen of wilt u een reactie geven op deze lesjes dan kunt u deze ook de op site of op Facebook zetten.

Namens Marian Schijf

Senioren Beweegcoach

[/column]
Menu