Samen op weg naar een lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Berg en Dal

We leven nog steeds in een onzekere periode. Ondanks dat de Coronamaatregelen inmiddels wat versoepeld zijn, werken we vooral thuis, overleggen we digitaal en blijven we zoveel mogelijk rondom huis in beweging. Maar we zitten niet stil. Achter de schermen hebben wij doorgewerkt aan het sport- en beweegakkoord. Omdat we het, juist in deze bijzondere periode, belangrijk vinden om door te gaan. Zodat we positief en betrokken blijven. 

SPORT- EN BEWEEGAKKOORD GEMEENTE BERG EN DAL
De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor u en uw gemeente. Bewegen is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Om nog meer inwoners van de gemeente Berg en Dal in beweging te brengen gaan we samen met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het vormen van een sport- en beweegakkoord. Hierin staan afspraken die lokale partijen met elkaar gemaakt hebben over de ambities die zij op het gebied van sport en bewegen willen bereiken. Daar hebben we u bij nodig. Het sport- en beweegakkoord maken we samen!
 
DIGITAAL SPORTAKKOORDENSPEL
Op de inspiratiebijeenkomst van 11 maart jl. zouden we met elkaar het Sportakkoordenspel spelen. Om zo onze dromen en ideeën op het gebied van sport en bewegen met elkaar te delen. Een inspiratiebijeenkomst zit er op korte termijn niet in maar dat wil niet zeggen dat we het Sportakkoordenspel niet kunnen spelen. We hebben het spel omgebouwd tot een online vragenlijst. Een vragenlijst over wat u belangrijk vindt op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Berg en Dal. Met ruimte voor wat uw dromen, ambities of ideeën zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat. 
 

Door te klikken op onderstaande knop, start de vragenlijst van het Sportakkoordenspel. U kunt meedenken over diverse thema’s. U kiest zelf over welke thema’s u mee wilt denken. Per thema kost het invullen ongeveer 10 minuten. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met vrijdag 22 mei. 

 

Start digitaal Sportakkoordenspel

 

VUL IN,  DENK MEE EN DEEL!
Met uw input via het digitale Sportakkoordenspel schetsen we de eerste kaders van het sport- en beweegakkoord. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen we een verdiepingsbijeenkomst organiseren en werken we graag met u deze kaders uit tot concrete acties. Stuur deze vragenlijst gerust door naar andere personen en/of organisaties waarvan u denkt dat het voor hen én het sport- en beweegakkoord interessant is om aan te sluiten. 
 
Hartelijk dank voor uw medewerking en voor het delen van uw dromen en ideeën. 
 
Mede namens de kerngroep,

Annemiek van de Grint
Sportformateur gemeente Berg en Dal

 
Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden, aarzel niet om contact op te nemen per e-mail: annemiek.van.de.grint@geldersesportfederatie.nl

 

 

 

 

 

 
Menu