Geef je u op voor de online inspiratiesessie ‘Ledenbinding’ op maandagavond 10 mei

Uitnodiging inspiratiesessie ‘Ledenbinding

 Beste sport- en beweegaanbieders,

Vanuit het Lokaal Sportakkoord zijn  een aantal services aangevraagd. Sportstimulering Berg en Dal nodigt jullie in de maand mei graag uit voor de inspiratiesessie ‘Ledenbinding’. Tijdens de inspirerende bijeenkomst inspireert docent Hans van Egdom jou om aan de slag te gaan met het werven en behouden van leden. Durft jouw club het aan om met een frisse blik naar de club te kijken en met nieuwe activiteiten andere doelgroepen aan te spreken? Sluit dan aan bij de online inspiratiesessie ‘ledenbinding’.

Hoe zorg je voor meer leden voor de vereniging en dat leden betrokken blijven bij de club? Het is iets waar veel verenigingen mee worstelen. Alles draait bij het oplossen van deze vraag om het vaststellen van het cadeau dat je je leden als vereniging te bieden hebt. Als je duidelijk voor ogen hebt voor wie de activiteiten van jouw club bedoelt zijn, is het gemakkelijker om aan te sluiten op de wensen van (nieuwe) leden.

De inspiratiesessie vindt plaats op:

Datum:                        maandag 10 mei 2021

Tijd:                             19.30-21.00 uur

Locatie:                       Online (bij deelname krijgen jullie de link voor de online workshop gemaild)

Docent:                       Hans van Egdom

Tijdens de inspiratiesessie:

  • Gaan we jou inspireren met het thema aan de slag te gaan
  • Gaan we in op jouw uitdaging op het gebied van ledenbinding om daar voor jouw club aan te werken;
  • Leer je hoe je het aanbod van jouw vereniging kunt afstemmen op de wensen van de doelgroepen die je wilt bereiken;
  • Ontmoet je anderen om ervaringen mee uit te wisselen en van elkaar te leren.

Aanmelden

Opgeven kan nog vóór maandagochtend 10 mei door een mail te sturen naar Loesan van Teeffelen-Bottema: loesan.bottema@fortewelzijn.nl, of bel naar 06-57195618.

Stimuleer binnen de vereniging vooral meerdere personen om zich in te schrijven. Op die manier wordt de opgedane kennis binnen de vereniging beter geborgd.

Ik hoop jullie allen (online) te zien op deze inspirerende en bovenal leerzame inspiratiesessie! Mochten er nog aanvullende vragen zijn, bel of mail dan gerust.

Menu