Wordt jouw klas de beste volleybalklas van Groesbeek 2021?

 

De beste volleybalklas van Groesbeek 2021?  

Wordt jouw klas de beste volleybalklas van Groesbeek? De afgelopen weken hebben alle schoolkinderen uit Groesbeek een aantal volleyballessen op school gehad. Er zijn daar veel positieve reacties op gekomen.

Volleybalvereniging Ikaros gaat dit jaar op vrijdag 9 juli haar tweede grasvolleybaltoernooi organiseren! Dit gratis volleybaltoernooi is voor kinderen van groep 3–8. De spelregels zijn eenvoudig en worden bij aanvang uitgelegd. De spelregels zijn per leeftijd aangepast. In groep 3 en 4  bestaat het spel uit vangen en gooien, opgebouwd naar groep 8 met volledig volleybal. Tijdens het toernooi is er iets lekkers te eten en te drinken en voor de winnaars staan natuurlijk mooie bekers klaar.

Alle Groesbeekse basisschoolkinderen hebben de afgelopen week via hun school een aanmeldformulier ontvangen. De kinderen moeten uiterlijk donderdag 1 juli hun inschrijfformulier bij de school hebben ingeleverd. Iedereen kan zich individueel inschrijven of als groep. Bij elk team hoort een coach dus zijn ook de ouders van harte welkom!
De kinderen worden om 15.00 uur op Nieuweweg 34 te Groesbeek verwacht.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Sport- en Beweegakkoord Berg en Dal.

 

 
 
 
 
Menu