Switch ’87 organiseert de ‘volleybalspeeltuin’ voor kinderen van 4-6 jaar in sporthal de Duffelt

Jeugd, Sport

Kom ook naar de Volleybalspeeltuin.

Sportvereniging Switch ’87 start op woensdag 15 januari – en vervolgens elke woensdag van 14.00 – 15.00 uur – met de Volleybalspeeltuin in de Spiegelzaal van sporthal De Duffelt in Millingen

De Volleybalspeeltuin is erop gericht om kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar kennis te laten maken met het plezier in sport en spel op een non-competitieve wijze. In de volleybalspeeltuin staat plezier in bewegen voorop, maar er wordt ook iets geleerd. Er wordt gewerkt aan bewegingsvaardigheden, balvaardigheden, coördinatie en samenspel. Dit alles wordt verpakt in leuke spelvormen en thema’s met een knipoog naar het jeugdige Cool Moves Volley vanaf 6 jaar en het volwassen volleybal. Bij alles wat we doen ligt de nadruk op plezier.

 

Wat doen we tijdens de training?

Denk aan: rennen, springen, hinkelen. En met een bal: gooien, vangen, ergens op mikken enzovoorts. Naast minivolleyballen kan bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt worden van ballonnen, grote/lichte ballen en zelfs knuffels. Het gaat in eerste instantie nog niet om volleyballen maar vooral om de algemene lichamelijke ontwikkeling van je kind. Daarnaast is er nog het sociale aspect; zo leren ze om iets samen te doen en elkaar te helpen.

Volleybal is tenslotte een teamsport.

 

Eerst gratis proberen.

Lijkt het je leuk? Kom dan een keer kijken of nog leuker, gelijk een keer meedoen! Je kind mag vrijblijvend drie proeftrainingen meedoen. Daarna kun je bij ons een 10-strippenkaart kopen voor € 15. 

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar jeugd@switch87.nl

Wij vinden het heel leuk als jouw kind komt!

Menu