Continuering Sjors Sportief en Creatief schooljaar 2021-2022

Sport- en cultuuraanbieders opgelet:

Goed nieuws! Ook in schooljaar 2021-2022 gaat Sportstimulering Berg en Dal weer met het project Sjors Sportief en Creatief aan de slag in de gemeente Berg en Dal. De opzet blijft hetzelfde; dit wil zeggen dat op alle basisscholen van de gemeente Berg en Dal de Sjors boekjes uitgedeeld worden.

In het afgelopen schooljaar schreven zich bijna 400 kinderen in op diverse kennismakingsactiviteiten. En dat in een jaar waarin de verenigingen creatief met ruimte en activiteiten om moesten gaan i.v.m. de maatregelen rondom corona. Complimenten daarvoor!

Deadline 8 juli

Wij willen vragen om jullie aanbod voor het nieuwe schooljaar vóór 9 juli compleet in te voeren, zodat het Sjors boekje vlak na de zomervakantie klaar is! Denk hier s.v.p. aan, want het zou zonde zijn om niet in het boekje te staan! Je kunt gewoon inloggen met je bestaande inloggegevens. Klik hier om jullie aanbod direct in te voeren.

Op woensdag 22 september krijgen alle oudste kinderen van het gezin weer een exemplaar van het boekje in de klas uitgereikt. Vanaf die datum kunnen de activiteiten aangeboden worden.

Pagina ter controle

Op 9 juli zullen jullie het digitale boekje als concept per mail via Sjors Sportief ontvangen. Er kan dan nog gecontroleerd worden of alles correct vermeld is. Denk bij het invoeren van de gegevens ook aan een geschikte promotietekst en een leuke foto.

Als vereniging nog niet aangemeld bij Sjors Sportief/Creatief?

We zien graag dat nog meer sport- en cultuuraanbieders zich aanmelden bij Sjors. Wacht dus niet langer en maak hier een nieuw account aan.

Vragen?

Neem dan contact op met Buurtsportcoach Loesan van Teeffelen-Bottema: loesan.bottema@fortewelzijn.nl of bel naar 06-57195618.

 

 
 
 
 
 
Menu