KICK OFF Sjors Sportief 2019-2020

Jeugd

KICK OFF Sjors Sportief 2019-2020

Alle basisscholen uit de gemeente Berg en Dal mochten voor de zomervakantie een tekening inzenden waaruit de wethouder samen met het sportteam één winnende tekening heeft gekozen.

Vanochtend heeft het sportteam samen met de wethouder sport, Annelies Visser, een verrassingsbezoek aan de winnares van de tekenwedstrijd gebracht. Jitte van Gruijthuijsen uit groep 8 van basisschool Op de Heuvel heeft de winnende tekening gemaakt. Gefeliciteerd Jitte! Jouw prachtige tekening is op de voorkant van alle boekjes in de gemeente Berg en Dal te zien. Jitte heeft naast een sportbon van ‘Zonneberg Sports’ ook een sportieve activiteit met haar klas gewonnen.

Ook op alle andere basisscholen in de gemeente Berg en Dal werden vandaag de nieuwe Sjors Sportief boekjes uitgedeeld die weer boordevol leuke sportieve activiteiten staan. Vanaf vandaag 15.00 uur starten de inschrijvingen voor de activiteiten. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in voor de leuke, sportieve activiteiten die in het boekje staan.

Klik op de button ‘Sjors Sportief’ die op onze website te vinden is.

Menu