Panna + Footgolf toernooi bij VV Germania

Beste voetballiefhebbers uit de gemeente Berg en Dal,

Op zondag 12 juni 2016 organiseert Voetbalvereniging Germania het 3e Open Groesbeekse Voetgolf Kampioenschap. Een prachtig sportief evenement voor iedereen van 14 jaar en ouder. Maar dit jaar gaan we ook een super Panna toernooi organiseren gelijktijdig met het voetgolf toernooi. De hele familie kan zich op zondag 12 juni aanstaande dus uitstekend vermaken op Sportpark Noord te Groesbeek.

Er wordt deze dag een echt Panna-veld (panna-kooi) aangelegd waar teams van 5 spelers (van 6 tot 12 jaar) het op sportieve wijze tegen elkaar opnemen. Aan het einde van de middag weten we dus wie de nieuwe Messi’s en Ronaldo’s zijn van onze regio.

We delen de teams en poules in naar leeftijd waarbij de volgende leeftijdscategorieën gehanteerd worden:

F jeugd            van 6 t/m 8 jaar

E jeugd            van 8 t/m 10 jaar

D jeugd            van 10 t/m 12 jaar

Dus wil je met een team van 5 vrienden, 5 elftalgenoten of 5 klasgenoten aan het Panna toernooi deelnemen, meld je dan aan op het e-mail adres info@go4all.org. De deelname is GRATIS!!!!!!! en voor iedere deelnemer staat er een lekker drankje klaar. Je speelt tegen teams van andere clubs en scholen uit de hele gemeente Berg en Dal. Nadat we je e-mail hebben ontvangen nemen we contact met je op om de inschrijving van je team officieel te registreren. Zoals al gezegd zijn er geen kosten verbonden aan deelname en de toegang voor toeschouwers is ook gratis.

Verder is het natuurlijk helemaal spannend als je uit één klas of voetbal team met meerdere teams inschrijft. Het wordt alleen maar leuker!

Ga naar de website www.go4all.org of direct via het e-mail adres info@go4all.org en schrijf je als team in. We zullen de deelname van je team, na ontvangst van je inschrijving, direct bevestigen.

Datum:             Zondag 12 juni 2016 

Tijdstip:            Vanaf 12:00 uur
Locatie:            v.v. Germania, Sportpark Noord, Groesbeek

Alle verdere informatie vindt je op onze websites www.go4all.org voor het PANNA en www.footgolfchampionship.nl voor het VOETGOLF

Tot 12 juni 2016 op Sportpark Noord in Groesbeek !

Menu