Millingse Volleybalfeesten 2019

Jeugd

Millingse Volleybalfeesten 24 – 26 mei op Sportpark De Hove

In het weekend van 24 tot en met 26 mei is het weer zover. Stichting Toernooiactiviteiten Millingen (STAM) organiseert dan samen met Sportvereniging Switch ’87 De Millingse Volleybalfeesten. Al 44 jaar een recept dat nog steeds goed smaakt: overdag lekker sporten en ’s avonds feesten: Vrijdagavond met DJames, Zaterdagavond komt Anderkovver en overdag worden “de spelen” opgeluisterd met “Muziek Met De Zon Op Je Bol”, zaterdag verzorgd door DJens en zondag door Feest DJ Mike.

Schrijf nu in voor het grootste en meeste veelzijdige volleybalfeest in de regio Nijmegen: Gras – en beachtoernooi op Sportpark De Hove in Millingen a/d Rijn. Gespeeld kan worden in de volgende klassen:

Senioren

  • 6×6 op gras: regioklasse dames en heren
  • 6×6 op gras: recreatief voor dames, heren en mixteams
  • 3×3 op gras: 1edivisie t/m 4eklasse, dames en heren
  • 2×2 beach op zaterdag: 1e divisie t/m 4e klasse, dames en heren

Jeugd

  • Aspiranten A, B, C
  • CMV (9-12 jaar) op zaterdag

Informatie en inschrijven via www.stamvolleybal.comen info@stamvolleybal.com

Junior Beach Circuit op zondag 26 mei

Op zondag organiseren wij weer samen met de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) een officieel jeugdbeachtoernooi in het kader van het Junior Beach Circuit: In het Junior Beachcircuit (JBC) kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. Door het hele land worden toernooien georganiseerd door verenigingen en ander beachvolleybalaanbieders. Het zijn gezellige en leuke toernooien op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie met een steeds betere spreiding. De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats en één van deze toernooien is dus dit jaar bij Switch ’87 voor de categorieën mix < 13 jaar en meisjes < 15, <17 en <19 jaar. Inschrijven voor het JBC kan vanaf 1 april alleen via de Nevobo www.zelfbeachen.nl. t/m 19 mei 12.00 uur.

Menu