ALLE PEUTERS AAN DE WANDEL!

Jeugd

In de week van de avondvierdaagse, van 17 juni tot en met 21 juni 2019 gaan alle peuters van Kinderdagverblijf De Kinderkorf en Peuteropvang Engel en Bengel van Kinderopvang Humanitas aan de wandel! 

Iedere dag wordt er om 10:00 uur gestart bij de locatie (’t Gengske 5 in Millingen aan de Rijn). In de omgeving is een wandelroute uitgestippeld speciaal toegespitst op onze actieve peuters. Diegene die het gedurende de route even te veel wordt kan uitrusten in de bezemwagen want de bolderkar gaat mee op de route. 

Bewoners van het Gasthuis St. Jan de Deo zullen ook één of meerdere dagen gezellig met de peuters meelopen en op andere dagen bevindt onze stempelpost zich bij het Gasthuis. 

Meelopen? Dat kan

Ben je geen klant bij Kinderopvang Humanitas, maar wil je wel graag samen met jouw peuter meelopen? Dat kan! Meld je peuter aan bij kdvkinderkorf@kinderopvanghumanitas.nl

Feestelijke intocht

Het moment suprême is natuurlijk de feestelijke intocht op vrijdag 21 juni om 10.30u op de locatie. Ouders, opa’s, oma’s, familie en vrienden zijn uitgenodigd om de peuterhelden onder luid gejuich de finish over te helpen. Tip: reserveer alvast de gerbera’s bij de bloemist voordat ze uitverkocht zijn! Van de organisatie krijgt iedere peuter een medaille als blijvende herinnering aan dit gedenkwaardige moment.

Menu