Vliegende start voor Sjors Sportief in Berg en Dal!

Geen categorie

Bijna 250 inschrijvingen binnen één week

Groesbeek – 19 oktober 2017

Het sportstimuleringsproject ‘Sjors Sportief’ in de gemeente Berg en Dal kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 11 oktober was het een drukte van jewelste op de website www.sportstimuleringbergendal.nl/sjors-sportief. Binnen een uur waren er al 100 inschrijvingen en na een week zijn er al bijna 250 kinderen die zich hebben aangemeld! Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Populair

Dansen, Freerunning, Motorcross, Lasergamen, Scouting, Tennis & Paardrijden hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Kinderen krijgen het advies om de website www.sportstimuleringbergendal.nl/sjors-sportief goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals Tennis, Volleybal & Total Defense. Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Laagdrempelig zonder direct lid te worden

Via Sjors kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Berg en Dal heeft samen met haar sport aanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in de prachtige Sjors Sportief boekjes, waarin meer dan 100 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Berg en Dal hebben een exemplaar ontvangen. Deze is ook op de website www.sportstimuleringbergendal/sjors-sportief.nl in te zien.

Inschrijven nog steeds mogelijk! Meer informatie?

Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Het verbinden van kinderen aan sport is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief’ is één van de instrumenten die de gemeente Berg en Dal inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport.

Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport. Meer informatie is te vinden op de website www.sportstimuleringbergendal.nl/sjors-sportief of stuur een e-mail naar info@sportstimuleringbergendal.nl.

Menu