VIRTUELE VIERDAAGSE, het alternatief voor de avondvierdaagse in de gemeente Berg en Dal

 

 

Jaarlijks doen er veel kinderen en ouders mee met de Avond4Daagse. Helaas heeft het Corona-virus ertoe geleid dat veel van deze Avond4Daagsen zijn afgelast. Gelukkig nemen de maatregelen langzaam af en mogen we na een tijd van veel binnen zitten weer meer naar buiten!

Om zoveel mogelijk kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes/ouders tóch gezellig samen te kunnen laten wandelen, hebben wij de Virtuele Vierdaagse als sportief en uitdagend alternatief bedacht!

Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig: wandel samen met je ouders, vriendjes en vriendinnetjes op 4 dagen een afstand van 5 of 10 kilometer en verdien een mooie medaille! Om te voorkomen dat iedereen tegelijk loopt, mag je helemaal zelf bepalen waar én wanneer je loopt. Dat mag dus ook overdag zijn. Zorg er wel voor dat je let op de richtlijnen die het RIVM voorschrijft, zodat iedereen veilig en gezond blijft. Om daar extra op te letten is er een week uitgetrokken voor de Virtuele Vierdaagse, namelijk van 1 tot en met 7 juni 2020.

Naast het wandelen zelf, komt er iedere wandeldag een virtuele challenge online om het meedoen nóg leuker te maken! Volg hiervoor onze website of social media. Verder meet en controleer je zélf je wandeltocht, je hoeft ons hiervoor niks op te sturen: na afloop van de week krijg je sowieso een medaille opgestuurd als beloning!

Meedoen kost 6 euro per persoon, schrijf je in via de website:

www.virtuelevierdaagse.nl

info@virtuelevierdaagse.nl

@virtuelevierdaagse

 

Jij doet toch ook mee?!

 

 

 

 

 

 

 
Menu