Grote opkomst bij het Sportcafé Berg en Dal op 13 april 2022

GROTE OPKOMST BIJ HET SPORTCAFÉ

Op woensdagavond 13 april 2022 vond het Sportcafé Berg en Dal bij het prachtige Wijnbouwcentrum in Groesbeek plaats. Voor het eerst in 2 jaar tijd werd er weer een Sportcafé door Sportstimulering Berg en Dal georganiseerd, die eerder niet door kon gaan i.v.m. de maatregelen rondom corona.

Ontzettend leuk om te zien dat er 50 enthousiaste mensen op afkwamen , bestaande uit sport- en beweegaanbieders, zorgaanbieders en andere geïnteresseerde partners en organisaties.

Tijdens deze avond kwam Niels van Weert van ‘Taakie’ een presentatie geven over de handige digitale assistent vrijwilligerstaken, waar de sportaanbieders dankzij het Lokaal Sportakkoord Berg en Dal een jaar lang gratis gebruik van kunnen maken. De vouchers werden op het einde van de avond uitgedeeld voor de geïnteresseerden.

Ook werd het Lokaal Sportakkoord door beleidsmedewerker ‘sport’, Rick Brounen, nog eens goed onder de aandacht gebracht om te laten zien welke kansen er voor de aanwezige partijen liggen.

Na de pauze gingen de deelnemers uiteen in 4 groepen, oftewel thematafels: ‘Vitale Sportaanbieders’, ‘Gezonde Sportomgeving’, ‘Inclusief Sporten’ en ‘Vaardig in Bewegen’. Mooie gesprekken vloeiden hier uit voort, die zeker nog een vervolg gaan krijgen. Kortom: enthousiasme en passie was de rode draad van deze avond.

Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde avond en willen alle aanwezige partijen bedanken voor hun komst.

 

Mochten er nog aanvullende vragen zijn, schroom dan niet om te mailen of bellen naar: loesan.bottema@fortewelzijn.nl, 06-57195618.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu