Terugblik op lezingen en fittest

Geen categorie

IMG_6220 IMG_3181 IMG_3182

 

De actieve leefstijl kijkt terug op een mooie, goede start met een week vol activiteiten. De lezingen van zowel Marit en Marcel waren een groot succes. Het was interactief, er werd goed geluisterd en er werden veel vragen gesteld. Kortom geslaagd!

Afgelopen vrijdag was de fittest. Vanaf 8.00 uur, was er naast de werkgroep, al een groep vrijwilligers, studenten, huisartsondersteuners en adviseurs actief om alles op te bouwen en proef te testen. Vanaf 10.00 uur was het druk en werd er aan de lopende band inwoners getest. Bij sommige vielen de uitslagen wat tegen en bij andere juist weer mee. Ook de inzet van Ben Jongerius was goed, iedereen kon zijn of haar balans testen.

Na afloop werden de resultaten met de adviseurs doorgenomen en werd er direct ingeschreven voor de activiteiten van 10 of 12 weken.

Op de zondag, woensdag en vrijdagochtenden zijn er al voldoende inschrijvingen om van start te gaan. Ben heeft ook zijn valpreventiecursus vol. Alle bestaande activiteiten waarbij ingeschreven kon worden krijgen er na de carnaval ook deelnemers bij.

Voor het functioneel trainen lopen de inschrijvingen ook binnen en deze gaan naar alle waarschijnlijk door. Kortom Millingen werkt aan zijn/haar actieve leefstijl!

Bent u niet naar de fittest geweest en wilt u wel meedoen aan een of twee activiteiten? Geef dit dan via de site www.actieveleefstijl even aan. De activiteiten staan op de site beschreven.

Kortom 130 luisteraars, 120 inwoners getest en bijna 90 inwoners die gaan bewegen.

Heb je nog niet ingeschreven doe dit dan deze week.

 

Met een sportieve groet,

Werkgroep actieve leefstijl

Marian Schijf

 

 

 

 

 

Menu