Techniek Nordic Walking leren in Millingen en Leuth?

Geen categorie

Dat kan dit najaar

Start woensdagavond 2 november om 19.30 vanaf sportpark de Hove in Millingen of op donderdagochtend 3 november om 9.30 uur vanaf terrein VVLK in Leuth.

Voordelen nordic walking?
Nordic walking heeft veel te bieden. Nordic walking zorgt ervoor dat het wandelen effectiever wordt doordat de rug-, schouder- en armspieren tijdens het wandelen intensief worden gebruikt. Tijdens de goed uitgevoerde Nordic Walking techniek worden de spieren in nek, schouders en armen doorlopend aangespannen en ontspannen. In vergelijking tot wandelen is het energiegebruik gemiddeld 30% hoger. De belasting op het hart-longsysteem neemt toe, terwijl de ervaren zwaarte van de training niet toeneemt. Het uiteindelijke resultaat is dat een training effectiever wordt, met spiergroei in armen, benen en romp. Net als wandelen kan Nordic Walking door iedereen beoefend worden, waar en met wie je maar wilt.
Kom neem een proefles en kijk of je voor 25 euro 10 lessen (6 technieklessen en 4 wandelingen) mee wilt doen. Je wilt toch ook sportief de winter door?
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Kwiek Actieve Leefstijl, de gemeente en de provincie Gelderland.

Opgeven voor woensdag: a.zaat@upcmail.nl tel: 06 21505523
Opgeven voor donderdag: jacqueline@deberken.nl tel: 06 81191188

Menu