Start beweeguur in het beweegpark Ooij

Geen categorie

Woensdag 6 september start wekelijks beweeguur in beweegpark Ooij

Het eerste beweeguur voor senioren wordt georganiseerd in het beweegpark in Ooij op woensdag 6 september om 11 uur. Onder begeleiding van een beweegconsulent van de Gelderse Sport Federatie wordt 10 weken lang op woensdag gevarieerde oefenstof aangeboden met gebruik van de toestellen in het beweegpark.

Bewegen in de buitenlucht

Door het aanbieden van de lessen worden (oudere) inwoners op een laagdrempelige manier gestimuleerd om te gaan bewegen of in beweging te blijven. En een prettige bijeenkomst is dat de lessen in de buitenlucht plaatsvinden. Naast plezier en het verbeteren van de conditie is het sociale contact ook een belangrijkonderdeel. Na afloop wordt gezamenlijk een kop koffie of thee gedronken in Dorpshuis de Sprong.

Beweegpark gloednieuw

Het beweegpark aan de Prins Bernhardlaan 3 in Ooij werd deze zomer gerealiseerd. Op vrijdag 14 juli vond de feestelijke opening plaats. Daarbij liet Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging, ouderen en andere buurtbewoners kennismaken met de mogelijkheden van de toestellen in het beweegpark. Vanaf 6 september kunnen nu inwoners van Ooij en omgeving op hun eigen niveau aan de slag.

Ook meedoen?

Wilt u meedoen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: esther.heezen@geldersesportfederatie.nl

Menu