SportNLGroen – gratis begeleidingstraject voor clubs

Heb je Sport NL Groen al ingevuld en nog behoefte aan een deskundig advies van een specialist in verduurzaming van sportaccommodaties? Of heb je een beetje hulp nodig bij het invullen?

NOC*NSF heeft namens de partners in de Routekaart Duurzame Sport een begeleidingstraject ontwikkeld, dat wordt uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde, onafhankelijke adviespartijen. Door een subsidie van de rijksoverheid, komt een gelimiteerd aantal sportaanbieders die de Sport NL Groen tool hebben ingevuld in aanmerking voor een gratis begeleidingstraject voor de planfase ter waarde van 750 euro.

Heb je behoefte aan deze begeleiding, kies dan één van de, door NOC*NSF geselecteerde partijen uit en klik op ‘contact’ om deskundig advies aan te vragen. Je aanmelding wordt door Sport NL Groen doorgegeven aan de geselecteerde adviespartij. Zij nemen contact op voor het doornemen van de ingevulde gegevens in deze tool en het maken van een afspraak voor onder andere een bezoek aan de accommodatie.

Sportaanbieders komen maximaal eenmaal in aanmerking voor een gratis begeleidingstraject, zodat zoveel mogelijk aanbieders hiervan kunnen profiteren.

Het begeleidingstraject staat ook open voor commerciële sportaanbieders zoals fitnesscentra en maneges.

Klik hier om je aan te melden.

 

 

Menu