Sporten op BSO Domino

Geen categorie

GROESBEEK – Kindercentrum Domino verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) bij of in alle scholen van Stichting Primair Onderwijs Groesbeek. De overgang van school naar de BSO verloopt daardoor heel rustig.

BSO
Buitenschoolse opvang is vrije tijd. In een veilige omgeving, nabij school en thuis, hebben kinderen volop mogelijkheden zichzelf te vermaken en te ontwikkelen. Kookweek, workshops, knutselen, sport & spel, techniek, buiten spelen, erop uit of lekker spelen met al het spelmateriaal: er is altijd wat te doen. Je doet en leert er andere dingen dan thuis.

Sportbus Forte Welzijn
In oktober wordt het activiteitenaanbod uitgebreid. Iedere week op dinsdag en donderdag zal de sportbus van Forte Welzijn op één van de Domino-BSO’s komen om daar aan de kinderen die mee willen doen een sportactiviteit aan te bieden. Soms binnen, soms buiten: volop afwisseling. Daarmee is er nog meer te doen op de buitenschoolse opvang van Domino.

Kinderdagverblijven
Naast buitenschoolse opvang heeft Domino een peutergroep (voorheen peuterspeelzaal) in alle wijken van Groesbeek en kinderdagverblijven op 4 locaties verspreid over de gemeente Berg en Dal: Groesbeek-Noord, Groesbeek-Breedeweg, Cranenburgsestraat en Berg en Dal. Op de locatie Breedeweg zijn bovendien volop mogelijkheden voor flexibele dagopvang binnen één locatie.

Kleinschalig
Alle locaties zijn kleinschalig, kinderen worden opgevangen in kleine teams met bekende gezichten. Domino gelooft in ontwikkeling door spelen, spel staat bij hen centraal. Kom gerust eens kennismaken! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met via 024-3976320 of via info@kindercentrum-domino.nl. Op internet vindt u Domino op www.kindercentrum-domino.nl of facebook.com/kindercentrumdomino.

Menu