Sportdag Werkenrode Jeugd

Geen categorie

Sportdag Werkenrode Jeugd

7 juni 2018

Op een snikhete dag stond afgelopen donderdagmiddag bij Werkenrode Jeugd in Groesbeek een sportdag gepland. Met veel water, een waterijsje en een aangepast tempo hebben de jongeren op het terrein een paar uur flink lol gehad. Het initiatief kwam van begeleider Jaap Omvlee en van Jeremy, een enthousiaste ouder.

 Samen met de afdeling ‘Vrije Tijd’ werd de sportdag vormgegeven, ondersteund door Sportstimulering Berg en Dal en Uniek Sporten. Jaap zelf liet zich in het doel bekogelen met penalty’s, die hij probeerde niet tot een doelpunt te laten geraken. Er was ook een groot springkussen waarop gevoetbald kon worden.

 Wat de dag bijzonder maakte was de medewerking van een vijftal regionale sportclubs. Deze clubs hebben al een G-team of denken erover na om er een te beginnen. De aanwezige verenigingen waren: handbalvereniging Groesbeeks Glorie, H-hockey Union, G-hockey NMHC, korfbalvereniging De Horst en badmintonvereniging BC Mariken. Jongeren konden op deze manier kennismaken met deze sporten en de mogelijkheden die de clubs jongeren kunnen bieden. Al met al een groot succes!

Menu