Programma sportcafé 15 november 2021

Sportcafé 15 november 2021

Op maandagavond 15 november 2021 organiseert Sportstimulering Berg en Dal het Sportcafé voor alle sport-, beweeg- en cultuuraanbieders en andere organisaties uit gemeente Berg en Dal.

Tijd:       19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Postweg 17, 6561 KJ in Groesbeek

Wat is het Sportcafé?

Clubs en verenigingen vormen een plek voor ontmoeting en verbinding. Maar ze kunnen er ook heel veel uithalen om in verbinding te komen met ándere verenigingen en andere organisaties.

Het sportcafé is bedoeld voor sport- en cultuuraanbieders en andere organisaties die samen zoveel mogelijk inwoners in beweging willen brengen. Want samen maken we elkaar sterker!

Het programma

19.30 uur  Opening

19.45 uur  Welkom en woordje van Wethouder Sport, Annelies Visser

20.00 uur  Vincent de Vries – Scoor voor je club

20.15 uur   Ferdi Roelofs – Uitleg ‘Lokaal Sportakkoord’ en ‘Samen Berg en Dal’, welke kansen biedt dit voor jouw vereniging of organisatie

20.35 uur  Uitleg thematafels + korte pauze

20.45 uur  Start van de 3 thematafels: ‘Duurzame Sportomgeving’, ‘Vitale Sportaanbieders’, ‘Samen Sterk’.

21.25 uur   Afronding

21.30 uur   Gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, informeel

Het sportcafé wordt georganiseerd onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

 

Aanmelden

Bent u enthousiast en wilt u zich opgeven? Dat kan! U kunt zich tot en met 8 november opgeven door een mail te sturen naar loesan.bottema@fortewelzijn.nl of te bellen naar: 06-57195618.  Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

Mocht u zelf niet kunnen, stuur de uitnodiging dan door naar andere leden binnen uw vereniging, zodat er altijd iemand vanuit uw vereniging vertegenwoordigd is.

Wij, het sportteam van Sportstimulering Berg en Dal, kijken er naar uit u te mogen begroeten tijdens het Sportcafé.

Iedereen is welkom!

Voor bezoek aan het sportcafé wordt bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs gevraagd. Dit kan zijn een vaccinatiebewijs of een toegangstest. Dat zijn we verplicht.
 Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website https://www.testenvoortoegang.org/ en/of de Bekijk de website van de Rijksoverheid.

Menu