SPORT EN SPEL MILLINGEN IN DE MEIVAKANTIE

Turnen, Judo, Dansen en een Volleybalattractiepark: Sport- en Spelmorgen voor de jeugd (groepen 1 t/m 8) op donderdagmorgen 4 mei in Sporthal De Duffelt in Millingen.

In de meivakantie organiseren turnvereniging De Hazenkamp, Judoschool Theunissen Volleybalvereniging Switch ’87, Dansschool D&D en BSO Op Stelten van Kinderopvang Humanitas een sport- en spelmorgen in Sporthal De Duffelt. Onder leiding van trainers, assistenten en vrijwilligers kun je springen, hangen, rollen en zweven op diverse spectaculaire toestellen, zoals luchtkussens en trampolines. Je leert de basistechnieken bij Judo, je kunt dansen bij dansschool D&D en de Nederlandse Volleybalbond levert een bus vol met spectaculaire volleybalmaterialen zoals een smashmeter, een springstadion, duikmat, spronghoogtemeter en uiteraard een superluxe tropisch volleybalveld

Kortom een sport en spelmorgen waar je bij moet zijn, je hoeft je niet van te voren op te geven maar gewoon op tijd komen zodat je overal aan mee kunt doen:

  • Aanmelden van 9.30 – 9.45 uur
  • Start activiteiten: 9.50 uur
  • Einde rond 12.00 uur
  • Entree € 3/per kind:

Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de Hazenkamp, Switch ’87, Judoschool Theunissen of Dansschool D&D. Dus neem gezellig je broer, zus, vriendje of vriendinnetje mee en laat ze zien hoe leuk het Turnen, Dansen, Judo en Volleyballen is.

Menu