‘Rondje langs de velden’ BadmintonClub Groesbeek

Geen categorie

Buurtsportcoach Loesan Bottema is in het kader van ‘rondje langs de velden’  te gast geweest bij de Badmintonclub Groesbeek en werd ontvangen door 2 enthousiaste dames van deze club: Tamara Perenboom en Nienke Peters.

Tamara en Nienke vertelden dat BadmintonClub Groesbeek op zoek is naar nieuwe leden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Zij nodigen u uit om eens te komen ontdekken wat de badmintonsport u te bieden heeft en dit voor elke leeftijdscategorie.

Al bijna 40 jaar wordt de badmintonsport in Groesbeek gestimuleerd en begeleid vanuit de de BC Groesbeek op recreatief en mogelijk ook op competatief niveau. Er wordt zoveel mogelijk twee tegen twee ( dames, heren en mixed) gespeeld, maar één tegen één kan ook.

Recreatief badminton spelen biedt veel plezier en beweging en de wedstrijdjes kunnnen echt spannend zijn. Wist u dat badminton op de 3e plek staat in de top 10 van beste sporten om zo veel mogelijk calorieën te verbranden??

Elke woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur voor de jeugd en van 20:00 tot 22:00 uur voor de senioren in sporthal Heuvelland bent u welkom om mee te komen doen. De eerste 2 keer is dit gratis en bij de 3e keer hoef je pas een beslissing te nemen om lid te worden. De contributie is laag voor een zaalsport: voor een jeugdlid: € 80,00 en een seniorenlid: € 125,00 en per jaar.

Voor meer informatie:

Mail: info@bcgroesbeek.nl

Of bezoek onze site: www.bcgroesbeek.nl

 

 

Menu