Podotherapie Driessen Olieballen Toernooi Switch ’87 in De Duffelt

Geen categorie

Podotherapie Driessen Olieballen Toernooi Switch ’87 in De Duffelt

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 7 januari 2017 in Sporthal De Duffelt te Millingen a/d Rijn. Als hoofdsponsor wederom Podotherapie Driessen en de volgende veldsponsors:

  • Rene Rutjes, bouwadvies en timmerwerken/Michael Janssen Eigenhuischilder,
  • Restaurant De Thornsche Molen
  • Pension In de Lavinde,
  • Gastenverblijf Slapen bij Ons Thuus, en buffetsponsor Slagerij Kees van der Velden

Het is een mixtoernooi (minimaal 2 dames/team) en er kan worden ingeschreven door jeugd (vanaf 12 jaar) en senioren – recreatieve en competitieteams. Ook kunt u zich als individuele speler/ster aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de individuele aanmeldingen mix-teams samen. Aansluitend aan het toernooi wordt een winterbuffet aangeboden, verzorgd door Slagerij Kees van der Velden. Vervolgens start de feestavond, huldigen wij onze jubilarissen en swingen vervolgens het jaar in met DJ Bob.

Dagprogramma:

12.00 – 17.30 uur: Toernooi

18.30 – 19.30 uur: Winterbuffet

Vanaf 20.00 uur:   Huldigingen en Feestavond met DJ Bob

 

Iedereen bakt:

Werden er voorgaande jaren oliebollen gebakken door een van de organisatoren, deze keer leggen we de bal bij de teams: per team graag een cake, appeltaart, cup cakes of iets dergelijks bakken en inleveren als lekkernij bij de koffie: “heel Switch bakt”

Inschrijven:

Voor het winterbuffet wordt een bijdrage van € 8,50/p.p. gevraagd. De bijdrage aan het winterbuffet dient vooraf en uiterlijk 24 december 2016 te worden overgemaakt op bankrekening nr. IBAN NL61 RBRB 0979.9343.54 RegioBank Leuth t.n.v. Stichting STAM Millingen a/d Rijn met vermelding van naam of team. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal toernooideelnemers en de belangstelling voor het winterbuffet en feestavond, kunt u zich tot uiterlijk 20 december aanmelden via e-mail: volleystam@gmail.com of www.stamvolleybal.nl.

Menu