Even voorstellen: de nieuwe ‘beleidsmedewerker sport’ gemeente Berg en Dal

Geen categorie

Beste inwoners van de gemeente Berg en Dal,

 

Ik ben Rick Brounen. Sinds 23 november werk ik voor de gemeente Berg en Dal als beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling met focus op sport. Ik ben de opvolger van Guus van der Valk.

Voor mij is dit een mooie nieuwe uitdaging, waarin ik graag samen met u aan de slag ga om van de gemeente Berg en Dal een nog leukere, gezondere en sportievere gemeente te maken.

 

Sport en Beweegakkoord

In mijn werk ga ik mij inzetten om het Sport- en beweegakkoord Berg en Dal tot een succes te maken. Het Sport- en beweegakkoord is van ons allemaal. Hoe meer organisaties en mensen aansluiten, hoe beter we onze ambities kunnen realiseren. Ik roep u dan ook graag op om aan te sluiten. Wilt u eerst meer informatie, neem gerust contact op. U kunt zich ook direct aanmelden als partner van het akkoord via het aanmeldformulier. Bent u partner en heeft u een idee of initiatief dat bijdraagt aan het realiseren van onze ambitie(s) mail dan naar info@sportstimuleringbergendal.nl en dan zullen we kijken of we dit kunnen helpen realiseren.

 

Sportbeleid

Verder ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van het gemeentelijk sportbeleid. Daarin trek ik op met collega’s die gaan over de sportaccommodaties en natuurlijk de partners van Sportstimulering Berg en Dal. Samen willen we inwoners van jong tot oud te stimuleren om (meer) te gaan sporten en bewegen. 

Ik vind het voor mijn werk belangrijk om te weten wat er speelt en daarvoor is het belangrijk om nauw contact te hebben met partijen uit het werkveld. Mocht u dus eens digitaal willen kennismaken, stuur mij dan een mail:  R.brounen@bergendal.nl.

Dan plannen we dat in. Ik werk vier dagen in de week en mijn vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. De vierde werkdag plan ik op woensdag of vrijdag in.

 

Even voorstellen

Even wat meer over mijzelf, zodat u mij wat beter leert kennen. Ik ben 31 jaar en woon sinds kort met veel plezier samen met mijn vriendin in Oosterbeek. Ik heb gestudeerd in Utrecht en heb daar de universitaire studie Sportbeleid en sportmanagement gevolgd en afgerond. In mijn vrije tijd vind ik het, net als binnen mijn werk, leuk om met sport bezig te zijn: ik ben veel in de klimhal en op het tennisveld te vinden.

Verder speel ik gitaar en ben ik graag buiten. Wandelen of fietsen in de natuur, daar geniet ik erg van.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rick Brounen

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling

 

 

 

 

Menu