De Maartenschallenge Kidsrun 2019

De Maartenschallenge Kidsrun 2019, Versla de berg voor de st. Maartenschool!

Houdt je van sportiviteit en gezelligheid dan mag je dit niet missen! Op zondag 16 juni a.s. zal het sportieve evenement de Maartenschallenge weer plaatsvinden op het terrein van de St. Maartenschool en Sint Maartenskliniek te Ubbergen. Voor ons is dit evenement pas geslaagd als we in de kidsrun een van onze doelen “samen sporten” kunnen realiseren. De Kidsrun is een leuke, gezellige en sportieve uitdaging voor kinderen met en zonder beperkingen. In het samen sporten kunnen kinderen elkaar ontmoeten en samen de sportieve uitdaging aan gaan! De kidsrun is een rondje van 1 km hardlopen. De kinderen krijgen na afloop natuurlijk een medaille en ondanks dat we de tijd registreren is meedoen het belangrijkste doel van deze super gezellige Kidsrun!

Wij hechten veel belang aan het stimuleren en het aanzetten tot bewegen/ sporten van de jeugd. De kinderen -die gratis mogen deelnemen- verslaan de berg voor hun leeftijdsgenootjes op de st. Maartenschool. Middels een sponsorformulier dat de kinderen van tevoren ontvangen zamelen de kinderen geld in voor de St. Maartenschool. Met dit geld willen we het meedoen van kinderen van de St. Maartensschool in sport en spel mogelijk maken! Dit jaar lopen we voor het behoud van een vakdocent bewegingsonderwijs en hulpmiddelen welke de kinderen van de st, Maartenschool nodig hebben om te kunnen sporten.

Als school willen we dit evenement graag bij onze kinderen en u als ouders onder de aandacht brengen! Op zondag 16 juni nog niets gepland? Doe dan mee als ouder, als gezin, of geef u kind op en kom zelf supporteren en genieten van de leuke fair en andere activiteiten: een mooie sportieve uitdaging voor u en uw kind welke ook nog eens ondersteuning geeft aan een goed doel: het mee kunnen doen voor de kinderen van de Maartensschool!

U kunt zich opgeven via www.maartenschallenge.nl. In de bijlage vindt u nog extra informatie over het evenement. Wij hopen u en uw kind te zien op zondag 16 juni!

Voor meer informatie:

Bianca van Asseldonk- Nijhuis
Stichting Vrienden van de Maartenschool
Maartenschallenge Kidsrun 2019
e-mail: info@maartenschallenge.nl o.v.v. kidsrun
Tel: 0641364213

Menu