‘Rondje langs de velden’ Hippisch Centrum Groesbeek

Geen categorie

Hippisch Centrum Groesbeek

In ‘het rondje langs de velden’ ben ik te gast geweest bij Hippisch Centrum Groesbeek. Deze manege is gelegen op landgoed de Boersteegsche Hof in het buitengebied van Groesbeek.

Henri Thijssen en Jolien van Ballegooijen zijn de eigenaren van Hippisch Centrum Groesbeek. Zij genieten dagelijks van deze ontzettend mooie, idyllische locatie en hun liefde voor het paard in combinatie met hun passie voor de sport.

Van jongs af aan zijn beiden opgegroeid met paarden en eind jaren tachtig zijn zij begonnen met de stal. Dit begon als kleine pensionstalling naast het agrarische bedrijf en is in de loop der jaren gegroeid naar een manege met diverse hippische activiteiten.

Of u nu manegelessen (voor zowel kinderen als volwassenen) of een ruiteropleiding wilt volgen, heerlijk wilt buitenrijden, uw paard bij in het pension of opfok wilt zetten of heerlijk wilt ontstressen, voor dit en meer bent u van harte welkom bij Hippisch Centrum Groesbeek.

Ook Hippisch Centrum Groesbeek doet mee aan Sjors Sportief. De kinderen kunnen zich inschrijven via www.sportstimuleringbergendal.nl/sjors-sportief.

Ontzettend bedankt voor jouw enthousiasme en leuke rondleiding Jolien van Ballegooijen.

Voor meer informatie over de manege:

www.hippischcentrumgroesbeek.nl

Menu