‘Rondje langs de velden’ Groesbeeks Glorie

Geen categorie

Groesbeeks Glorie

Bij handbalvereniging Groesbeeks Glorie werd ik ontzettend hartelijk ontvangen door Frank Nas, de voorzitter en Susan Mulders en Bernadette Janssen van de werkgroep PR, communicatie en sponsoring van deze club.

Handbalvereniging Groesbeeks Glorie is een familievereniging waar spelplezier voorop staat. Binnen de vereniging is er plaats voor jong en oud; er zijn handbalteams voor alle leeftijden (kabouters t/m recreanten).

In juli 1964 is de vereniging opgericht in de Breedeweg. Na opening van sporthal Heuvelland in 1983 is het een grotere en volledig Groesbeekse vereniging geworden. Vele jaren is het een gemengde vereniging geweest totdat in 1996 het herenteam ermee ophield waardoor het een dames/meidenvereniging werd. Groesbeeks Glorie heeft bijna 200 leden, zowel actieve als niet-actieve sporters. Binnen Groesbeeks Glorie wordt er alleen zaalhandbal gespeeld. Zo wordt met alle teams deelgenomen aan de reguliere zaalcompetitie van het NHV. Ook is er een recreantenteam dat deelneemt aan de zogenaamde midweekcompetitie.

Ook Groesbeeks Glorie doet mee aan Sjors Sportief. De kinderen kunnen zich inschrijven via www.sportstimuleringbergendal.nl/sjors-sportief

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eens proberen of de handbalsport een sport voor jou is? Je mag 3x gratis  een proeftraining volgen. Ga eens langs in sporthal Heuvelland en kijk op www.groesbeeksglorie.nl voor alle verdere informatie.

Frank, Susan en Bernadette, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme.


 

Menu