Gezamenlijk sporten met Pluryn geeft een fijn gevoel!

Geen categorie

pluryn sportteamAfgelopen week stonden weer de activiteiten bij Werkenrode en bij het voorzieningenhart Op De Heuvel op het programma. Het sportteam ging samen met talentvolle stagiaires, naar de jongeren van Pluryn om daar met de jongeren met en/of zonder beperkingen te sporten. Vooral het bewegen en om lekker samen bezig te zijn is het belangrijkste op deze avond(en)!

Doordat er jongeren komen met verschillende beperkingen, passen wij ons sportaanbod daar ook zoveel mogelijk op aan. Zo kunnen alle jongeren aan deze sportieve avonden deelnemen.

Iedere 1e woensdag en donderdag van de maand gaan wij met de jongeren van Pluryn sporten. De jongeren bewegen spelenderwijs en maken kennis met verschillende manieren van sporten, daarnaast leren ze elkaar te respecteren om hoe je bent!

Voor de sportverenigingen liggen hier kansen voor extra Sportstimulering. Hebben jullie als vereniging interesse om eens een sportclinic te verzorgen voor de jongeren van Pluryn? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar m.dezeeuw@welzijngroesbeek.nl voor de mogelijkheden.

Menu