Doe jij ook mee met de FIETSCHALLENGE?

Geen categorie

De Unieke Fietsreis
Wil jij ook zo vaak mogelijk lekker naar buiten en aan je conditie werken? Dat kan dan dit voorjaar door mee te doen aan De Unieke Fietsreis.

Wat:
Je gaat zo vaak als je wilt en kunt (liefst dagelijks) naar buiten en kilometers maken op de fiets. Deze registreer je d.m.v. jouw kilometerteller op de fiets of  via een app. Thuisgekomen geef je de kilometers door aan jouw ploegleider. Zo fietsen we samen binnen 30 dagen fictief zo vaak mogelijk de wereld rond terwijl we in eigen land blijven.

Met wie:
Voor jou als gewone fietser, maar ook als wielrenner, mountainbiker of toerfietser, met een elektrische fiets of zelfs thuis op jouw hometrainer kun je meedoen. Je vertoeft in een wielerploeg van 10 personen, één van de 10 leden is jullie ploegleider.
Je fietst 30 dagen natuurlijk alleen of samen met iemand zolang de overheid dit van ons vraagt, door onze prachtige omgeving heel veel kilometers.
Je bent lid van een van de drie seniorensportverenigingen of inwoner van een van de drie gemeenten (Heumen, Mook en Middelaar en Berg en Dal). Je hebt een fiets, gewoon, elektrisch, racefiets, mountainbike of een hometrainer.

Wanneer:
De Unieke Fietsreis start op 6 april, inschrijven is mogelijk vanaf 1 april via deze link:
https://www.inbewegingsport.nl/de-unieke-fietsreis/

Je betaalt een bijdrage als je geen lid bent van één van de verenigingen.
Is jouw groep vol en voorzien van een ploegleider, dan mag je van start en gaan jullie 30 dagen in. Na 30 dagen stopt jullie Unieke Fietsreis automatisch.
Starten kan tussen 6 en 15 april. Op de dag dat jullie groep start, gaan de 30 fietsdagen in.

Kosten:
Voor inwoners uit de gemeente Berg en Dal is de deelname gratis.

Goed doel:
Deelname aan de Unieke Fietsreis is het leukste als je dit op jouw eigen fiets kan doen én door jouw omgeving. Veel ouderen kunnen dit niet meer en komen bijvoorbeeld nooit meer in het bos omdat deze wegen te moeilijk begaanbaar zijn. Er bestaat een vervoermiddel, de
E-WOMBAT, deze willen we gaan sponsoren zodat de mensen die moeilijk ter been zijn ook weer naar buiten kunnen. U kunt hiervoor een vrijwillige bijdrage geven.

Stappenplan:
1. Schrijf je per groep of als individu via deze link https://www.inbewegingsport.nl/de-unieke-fietsreis/

2. Je krijgt een startbewijs waarop staat wanneer, in welke ploeg je mag beginnen en wie jouw ploegleider is. Deze ploegleider neemt contact met jou op en spreekt de regels af en weet op iedere vraag een antwoord. Weet hij/zij het antwoord niet, dan vraagt hij/zij dit na bij de organisatie via de mail deuniekefietsreis@outlook.com.

3. Je kunt een vrijwillige bijdrage geven voor het goede doel: de E-Wombat.

4. En fietsen maar, 30 dagen lang!
De ploegleider:
De ploegleider is de leider van de groep, liefst met een korte ei! Zijn/haar taken zijn: de standen op de website doorgeven op iedere vijfde dag van de uitdaging.
De ploegleider krijgt hiervoor een bestand waarop alles automatisch wordt opgeteld.
De ploegleider heeft contact met de organisatie van de Unieke Fietsreis.
De ploegleider stimuleert en motiveert de fietsers en houdt contact via de app of als je deze niet hebt via telefoon.
Wil jij een van de ploegleiders zijn? Geef dit dan aan bij je inschrijving!

Vragen:
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie, stuur dan een mail naar deuniekefietsreis@outlook.com. Vermeld in de mail je telefoonnummer en er wordt z.s.m.contact met je opgenomen. Of bel naar Marian Schijf, telefoonnummer 06-13260571.

Menu