Crazy KickOff feest De Treffers

Geen categorie

Beste sportverenigingen,

Zoals jullie wellicht gehoord hebben, viert voetbalvereniging De Treffers in 2019 een jubileum. De Groesbeekse club bestaat dan maar liefst 100 jaar. Een uniek gebeuren en dat laat de club dan ook niet geruisloos voorbijgaan.

In juni is er een speciale feestweek met diverse activiteiten voor jong en oud.

De aftrap is op vrijdag 14 juni met een Crazy KickOff feest voor Groesbeekse jeugd in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Dit wordt een gezellige avond voor zowel leden als niet-leden. Kortom, de sportieve Groesbeekse jeugd is van harte welkom op deze feestavond.

Het wordt een tropisch feest met o.a. DJ IJskouwd, het rad van muziek en een aantal optredens van Groesbeekse carnaval groepen.

Een kaartje voor dit feest kost € 5,-,. Hiervoor krijgt iedereen een tropische Rabobank Cocktail (non alcohol), een gratis lot voor de loterij en 2 consumptiemunten. Om 19.30 uur gaat de zaal open en men kan tot 20.30 uur naar binnen. Het feest is om 00.00 uur afgelopen.

De kaartverkoop gaat via de website van De Treffers: www.detreffers.nl

Wat vragen wij van de sportverenigingen uit Groesbeek?

  1. We hebben jullie hulp nodig bij het bekend maken van deze feestavond onder de jeugd in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Zouden jullie je eigen jeugdleden willen attenderen op deze feestavond? Wellicht een bericht in de nieuwsbrief of een mailtje sturen met de flyer. Dit zouden wij erg waarderen.
  2. Wellicht wilt jullie vereniging een loterij prijs beschikbaar stellen? Dit kan van alles zijn: een proefles/ een (verkort) lidmaatschap/ een training/ enz.

Hieronder een voorbeeld van een begeleidende tekst voor een mail naar de desbetreffende doelgroep:

Aan alle Groesbeekse sportievelingen (meiden & jongens) in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar,

Op vrijdag 14 juni is er een tropisch Crazy KickOff feest met o.a. DJ IJskouwd, het rad van muziek en een aantal optredens van Groesbeekse carnaval groepen. Dit feest is in de feesttent Sportpark Zuid.

Een kaartje voor dit feest kost € 5,-,. Hiervoor krijg je een tropische Rabobank Cocktail (non alcohol), een gratis lot voor de loterij en 2 consumptiemunten. Om 19.30 uur gaat de zaal open en je kan tot 20.30 uur naar binnen. Het feest is om 00.00 uur afgelopen.

De kaartverkoop gaat via de website van De Treffers: www.detreffers.nl
Ga naar de speciale jubileum pagina/ Crazy KickOff.

Jij komt toch ook??

Menu