BOOTCAMP TIJDENS OPENINGSTOERNOOI & HULDIGING JUBILARISSEN

Geen categorie

Op zaterdag 1 april was het eindelijk zover: het openingstoernooi voor jong & oud. De jeugd had de aftrap en begon om 10 uur al gelijk met een fanatieke Bootcamp. Dit werd natuurlijk begeleidt door de jeugdcommissie, deze keer uitgedost in ‘foute’ sportkleding. Er was weer van alles uit de kast getrokken, tot grote hilariteit van alle aanwezigen. Na een pittige bootcamp en 2 rondes ‘normaal’ tennis, was het tijd voor de laatste en tevens beslissende ronde: het koekenpan tennis! Dat was natuurlijk dolle pret en het was nog best lastig om de bal te raken.
Na al deze inspanning was het tijd voor een heerlijke pannenkoek, gebakken door 2 echte pannenkoek moeders. Ze waren heerlijk.
Klik hier voor alle foto’s

Inmiddels was het rond het middag uur en verzamelden zich de jubilarissen van 2017 in de kantine. Na het hijsen van de vlag (deze keer uitgevoerd door de jongste aanwezigen), kregen de jubilarissen allemaal een kleine toespraak van Tom, een prachtig boeket bloemen en een mooi houten ‘Tennisvereniging Groesbeek’ broodplank.

De jubilarissen (die allen 25 jaar lid zijn) op een rijtje:
Henk de Bruin
Elza Bouten
Henk Rikken
Wouter vd Geest
Ria Nederend
Angelica Pouwels
Twan Pouwels
Eddi Smulders
Arno de Jong
Diny Geldtmeyer
Jim Volkert

Na het glaasje champagne mochten de senioren de baan op. Er zijn leuke wedstrijden gespeeld, de zon liet zich nog zien en het was erg gezellig.  Het tennisseizoen is goed begonnen!

Menu