Sportcafé ‘Vitaal Besturen’ bij De Treffers in Groesbeek

Geen categorie

Nieuwe stijl SPORTCAFE 

Vitaal Besturen

Maandagavond 18 november vond het Sportcafé ‘nieuwe stijl’ plaats bij De Treffers. Meer dan 15 verenigingen waren vertegenwoordigd tijdens deze bijeenkomst, waarin het Vitaal Besturen centraal stond.

De jonge bestuurders Carmen Wientjens  en Jarno van Duijnhoven van Constantia Wanroij werden geïnterviewd door Marco Schoofs over het besturen bij een vereniging op jonge leeftijd. Lesley Albers, raadslid van PvdA gaf een presentatie over vitaal besturen op allerlei (werk)gebieden en ook Frans Nas, voorzitter van Groesbeeks Glorie gaf aan de hand van een presentatie mooie voorbeelden van hoe ze het roer om hebben gegooid sinds 2012. De aanwezigen gaven aan deze voorbeelden erg bruikbaar te vinden voor de eigen vereniging. Een mooi vervolg voor een volgend sportcafé!

Ook waren er na de presentaties nog 2 pitches van René Schreurs van gymvereniging ‘De Hazenkamp’ en Lianne Poels van ‘Kwiek Actieve Leefstijl’ in het kader van durf te vragen, waarbij iedereen mocht meedenken. Hier kwamen leuke ideeën uit voort, waar beide verenigingen wat mee kunnen.

Aan het eind van de avond werd duidelijk wie het stokje voor het volgende sportcafé gaat overnemen: Volleybalvereniging IKAROS. Uiteraard met daarbij de ondersteuning van het sportteam en twee mensen van de huidige organisatie van het sportcafé.

Een speciale dank aan de organisatie van deze editie: Theo Jochoms, Ankie Roelofs, Frederik Oorschot, Marco Schoofs en Harriye Liebers van DE TREFFERS.

Bedankt aan alle aanwezigen voor hun komst en hopelijk tot ziens bij de volgende editie in het voorjaar van 2020 bij Ikaros.

Namens het sportteam,

Sportstimulering Berg en Dal

   

Menu