Beweegroute Kekerdom start in september

Geen categorie

In Kekerdom ziet u ze staan: de bordjes van het ‘Kekerommetje’, de beweegroute door het dorp. De route werd vorig jaar feestelijk geopend tijdens de Landschapsparade door wethouder Annelies Visser.

Vanaf september kunt u meedoen! Onder deskundige begeleiding lopen we gezamenlijk het Kekerommetje en doen we oefeningen onderweg. Als afsluiting drinken we samen koffie of thee met een gezonde snack in het Kulturhus.

Wat gaan we doen?

In september starten we met een groep die elke week een keer het Kekerommetje gaat doen. Gedurende drie maanden wordt de groep begeleid door een professionele beweegcoach. Die geeft tips en past eventueel de oefeningen aan voor uw conditie en uithoudingsvermogen. Zo traint u balans en kracht op uw eigen niveau! We eindigen bij het Kulturhus in Kekerdom waar we iets drinken met een gezonde snack er bij. De deelname en koffie/thee is tijdens deze eerste drie maanden gratis.

Vitaal Kekerdom verzamelt de aanmeldingen. U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen: het Kekerommetje is geschikt voor iedereen, van jong tot oud! Het is een gezellige manier om dicht bij huis vitaal te blijven!

Dag en tijd

Informatie over de startdatum, het tijdstip en andere praktische zaken volgt begin september. Als u zich heeft aangemeld brengen we u persoonlijk op de hoogte!

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 1 september met een e-mail naar vitaalkekerdom@gmail.com. Bij de aanmelding kunt u aangeven welke dag het beste uitkomt en kunt u een voorkeur aangeven voor ochtend, middag of avond. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met ieders wensen.

Wilt u misschien meedoen maar twijfelt u nog of het Kekerommetje iets voor u is? Laat het ons weten via vitaalkekerdom@gmail.comen we nemen contact met u op!

Menu