Gratis kennismakingslessen Nordic Walking voor iedereen!

Algemeen

Gratis kennismakingslessen Nordic Walking voor iedereen

Vrijdag 13 januari 9.30 uur en zaterdag 14 januari 9.00 uur zijn er weer gratis kennismakingslessen Nordic Walking vanaf Herberg ‘Het Zwaantje’, Groesbeekseweg 106 in Mook.

Beide lessen loopt er een fysiotherapeut vanuit fysiotherapie Sanavit Groesbeek mee om eventuele loopproblemen te constateren en mogelijke vragen op motorische gebeid te beantwoorden. De gratis lessen worden mede mogelijk gemaakt vanuit het sportakkoord Berg en Dal en Mook en Middelaar.

De docent van In Beweging is INWA opgeleid en weet al jarenlang deelnemers op iedere leeftijd en ook met lichamelijke ongemakken te motiveren. Materiaal is aanwezig, als deelnemer zorg je voor een stevige (wandel) schoenen en een goed humeur.

Na de les kun je opgeven voor de cursus van 6 lessen, deze lessen heb je hard nodig om alle ins en outs van deze mooie sport te leren. Heb je de cursus afgerond dan ben je een maand welkom in alle door wandelbegeleiders begeleide wekelijkse groepjes.

Nordic walking zorgt voor meer conditie, een goede loophouding en gebruik van 99% van alle spieren. Mooie bijkomstigheid is dat deze sport buiten en in onze mooie woonomgeving is en zo maak je alle seizoenen van het jaar mee.

Gratis kennismaken: bel ‘In Beweging’ op nummer 06 13260571 of fysio Sanavit 024- 3977077

Menu