Kom ook 15 september a.s. naar het Goffertstadion!

Algemeen

 

In Nijmegen is recent Sport Community Nijmegen gelanceerd. Een online platform waar iedereen samen komt die op welke manier dan ook betrokken is bij het geven van sport in of rondom Nijmegen. Zowel de trainer/coach, bestuurder van een sportaanbieder, vakleerkracht of diegene die op een andere manier betrokken is binnen het sportieve werkveld in Nijmegen. Allen met als doel om meer en beter bewegen te stimuleren. Dit is een gezamenlijk initiatief van het ROC Sport & Bewegen, de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen Sport & Bewegen, het Sportbedrijf van de gemeente Nijmegen, N.E.C. Nijmegen en Topsport Gelderland. SCN maakt het speelveld van alle sport- en beweegprofessionals zichtbaar. De community brengt vraag en aanbod samen, deelt kennis en inspiratie en geeft input om (kennis) events te organiseren. Vijf thema’s staan op het platform centraal; pedagogisch/ didactisch, vaardig in bewegen, veilig sportklimaat, organisatie & beleid en een gezonde leefstijl.

Op 15 september 2023 vindt de dag van het #sportgeheim plaats in het Goffertstadion. Jochem van Gelder ontrafelt tussen 16.00 – 20.00 uur het #sportgeheim over het ontstaan van het Goffertstadion. Welke oerkrachten hebben ervoor gezorgd dat honderden mensen dit stadion met de hand uit hebben kunnen graven? #bloedkuul.

Wat staat er te gebeuren?
Een inspirerende programma vol workshops en boeiende sprekers vindt er plaats. Een groot netwerk aan sport- en beweegprofessionals uit Nijmegen en omgeving komen samen. Samen willen we met passie voor de sport, meer en beter bewegen stimuleren en een sterk netwerk creëren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de community en samen sportieve grenzen te verleggen.

Meld je aan via www.sportcommunitynijmegen.nl of via deze link. Wil je meer info over de sprekers, check de site of de socials voor de laatste informatie.

 

Menu