Hoezo NIX 18?

Een theatervoorstelling voor ouders over pubers, alcohol, roken en drugs.

Op dinsdag 16 mei organiseert Iriszorg i.s.m. de partners van het Lokaal Preventie Akkoord Berg en Dal een ouderavond voor alle ouders van Berg en Dal.

Wij nodigen alle ouders van pubers uit voor deze avond!

Het belooft een interessante avond te worden.

De scènes van de voorstelling ‘Hoezo NIX 18.” geven u inzicht in de belevingswereld van uw puber. Een interessante, interactieve ouderavond over alcohol, drugs en opvoeden. Samen met een deskundige van Iriszorg verzorgt Helder Theater een snelle en boeiende ouderavond over dit thema.

Herkenbare opvoedsituaties komen aan bod; Wat doe je als je puber van 16 jaar dronken thuiskomt? Wat doe je als een zakje wiet in de broekzak van je kind vindt?

 

NIX 18. Houdt u zich daar aan? Is dat lastig of bestaat er binnen uw gezin geen enkele discussie? Wat voor afspraken maakte u met uw kind? Weet u zelf wat de risico’s zijn van jong alcohol drinken? Drinken jongeren nu echt zoveel meer dan u vroeger deed? En wat zijn de feiten dan precies?

 

Ouders hebben soms het idee dat ze geen invloed meer hebben op hun puber. Dit is niet het geval. Wanneer er duidelijke afspraken zijn gemaakt, zoals NIX 18, beginnen jongeren later met drinken/roken of drugs.

Hoe kun je dat op een goede manier aan pakken? Daar gaan we het over hebben op deze ouderavond.

 

Bij deze bent u van harte uitgenodigd.

Dinsdag 16 mei.

Inloop vanaf 19.00 uur. Start 19.30 uur.

locatie: Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek.

De ouderavond is gratis.

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar: https://iriszorg.nl/hoezo-nix-aan

 

Menu